|
Nu esti logat.
Mucozitati in scaun#1 2009-08-01 09:30:05
mucozitati in scaunDe dimineata am avut in scaun niste mucozitati. Offline #2 2009-08-01 11:29:07
Re: mucozitati in scaunnu ai cancer! mucozitatile pot avea muuulte cauze: colon iritabil(atunci cand esti ba constipata ba cu diaree si te tine asa mai mult timp), o bacterie (eu cand am avut enterocolita faceam numai cu mucozitati) sau chiar paraziti nu mai sta ca ti se poate distruge flora intestinala...fuga la doctor pt un examen coproparazitologic si coprocultura eu sunt patita cu stomacul/colonul.. Ultima oara a fost editat de ciresica_oky_doky (2009-08-01 11:29:35) Daca ar fi sa aleg intre a respira si a te iubi, as folosi ultima suflare ca sa-ti spun "Te iubesc!"- Offline #3 2009-08-01 14:19:16
Re: mucozitati in scaunmergi la dr de familie si el te va trimite sa-ti faci analize din scaun ca cele mentionate mai sus. Omul nu se naşte pentru a fi fericit. Omul îşi cumpără fericirea şi o cumpără numai cu preţul suferinţei. Aici nu e vorba de nicio nedreptate... (F. Dostoievski) Offline #4 2009-08-01 18:53:19
Re: mucozitati in scaunAm avut anul trecut enterocolita dar nu-mi amintesc sa fi avut mucozitati. Offline #5 2009-08-02 20:15:04
Re: mucozitati in scaunsi nu ar fi rau sa faci o vizita si la un gastroenterolog Daca ar fi sa aleg intre a respira si a te iubi, as folosi ultima suflare ca sa-ti spun "Te iubesc!"- Offline Publicitateloading...
© Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|