homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Mucozitati in scaun

#1 2009-08-01 09:30:05

ana_misu
Full member
Inregistrat: 2007-10-03

mucozitati in scaun

De dimineata am avut in scaun niste mucozitati.
Am citit pe net ca apar mucozitati cand ai cancer de colon.Nu am nici un simptom nimic in rest.
Va rog sa-mi spuneti dc ati patit asa ceva si din ce cauza mai apar mucozitati in scaun.
Nici nu stiu la ce medic sa merg mai repede, poate imi recomandati pe cineva.
Multumesc

#2 2009-08-01 11:29:07

ciresica_oky_doky
Full member
Inregistrat: 2007-06-20

Re: mucozitati in scaun

nu ai cancer!  kram  kram  kram mucozitatile pot avea muuulte cauze: colon iritabil(atunci cand esti ba constipata ba cu diaree si te tine asa mai mult timp), o bacterie (eu cand am avut enterocolita faceam numai cu mucozitati) sau chiar paraziti smile nu mai sta ca ti se poate distruge flora intestinala...fuga la doctor pt un examen coproparazitologic si coprocultura wink eu sunt patita cu stomacul/colonul..

Ultima oara a fost editat de ciresica_oky_doky (2009-08-01 11:29:35)

Daca ar fi sa aleg intre a respira si a te iubi, as folosi ultima suflare ca sa-ti spun "Te iubesc!"-  hjarta    hjarta     hjarta    hjarta    hjarta

#3 2009-08-01 14:19:16

hestia
Sr. member
Inregistrat: 2008-02-19

mergi la dr de familie si el te va trimite sa-ti faci analize din scaun ca cele mentionate mai sus.

Omul nu se naşte pentru a fi fericit. Omul îşi cumpără fericirea şi o cumpără numai cu preţul suferinţei. Aici nu e vorba de nicio nedreptate...                                                                                                                 (F. Dostoievski) 

#4 2009-08-01 18:53:19

ana_misu
Full member
Inregistrat: 2007-10-03

Am avut anul trecut enterocolita dar nu-mi amintesc sa fi avut mucozitati.
Am mai avut si giardia tot anul trecut si am laut tratament dat de medicul de familie dupa care nu am mai repetat analiza.
M-am gandit ca poate am din nou giardia dar am citit la simptome ca nu apar mucozitati.
O sa merg la medicul de familie sa vad ce-mi spune.
Multumesc pt incurajari.

#5 2009-08-02 20:15:04

ciresica_oky_doky
Full member
Inregistrat: 2007-06-20

si nu ar fi rau sa faci o vizita si la un gastroenterolog smile

Daca ar fi sa aleg intre a respira si a te iubi, as folosi ultima suflare ca sa-ti spun "Te iubesc!"-  hjarta    hjarta     hjarta    hjarta    hjarta

Publicitate

loading...

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.