homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Pentru Doctoressa....

#1 2008-03-19 14:58:23

mi_ka
Sr. member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2008-01-07

Pentru Doctoressa....

Tocmai am venit de la ginecologie.Pe examenul de secretie scrie :Sistem Bethesda,adecvarea frotiurilor pt evaluare -satisfacatoare dar limitate,Foarte frecvente PMN,epitelli frecvente,leucocite frecvente,mucus rar,flora grad 3 ,frecventi bacili gram (-)
Diagnosticul vulvovaginita acuta,cu urmatorul tratament:meclozol si Unasyn.
Am insa niste nelamuriri....In primul rand Meclozolul nu se mai fabrica......Ce as putea sa folosesc in locul lui?
Apoi,mi-e frica ca din cauza antibioticului sa nu fac candidoza......Si ,avand in vedere ca am incredere in sfaturile tale mai mult decat in ale tuturor medicilor la care am fost pana acum,avand in vedere ca datorita tie am scapat de candidoza,as vrea sa te intreb ce parere ai de diagnosticul si tratamentul dat.Am fost la un doctor nou.....nu prea stiu ce sa zic de el..........Nu mi-a explicat mai nimic.....am sau nu voie contact sexual.....nu am inteles(nici eu nici farmacista) cate zile trebuie sa iau antibioticul.......si nici meclozolul....Offff...........ce m-am saturat de problemele astea...

Ultima oara a fost editat de mi_ka (2008-03-19 14:59:09)

Cand iti doresti ceva cu adevarat tot universul conspira la indeplinirea dorintei tale.

#2 2008-03-19 15:25:56

Al Pacino
Administrator
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2006-02-01

Re: Pentru Doctoressa....

cu klion ai putea inlocui meclozolul...ar fi cel mai aproape, cred eu...
sincer, uitindu-ma la buletinul de analiza eu cred ca e vorba de gardnerella...mie unasyn-ul mi se pare a fi un exces de care nu e nevoie...personal as merge pe tratament cu flagyl(pastile si ovule)...urmind ca apoi sa tratezi din nou candidoza(care se asociaza aproape intotdeuna cu gardnerella pentru ca ambele se datoreaza deficitului de flora...
daca decizi sa iei totusi unasyn, eu cred ca 5 zile e suficient, si cu meclozolul tot asa, cam 6 zile e suficient
ai voie contacte sexuale insa obligatoriuprotejate cu prezervativ

Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop
informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot
inlocui examinarea directa de catre medic.

#3 2008-03-19 15:59:12

mi_ka
Sr. member
Inregistrat: 2008-01-07

Iti multumesc din suflet.Gardnerella nu a iesit.....adica pe buletinul de analiza nu este bifat in nici un fel.Nici candidoza.....Offf....tocmai acum cand ma hotarasem si eu sa ma apuc de lucru la un bebe......O sa caut celelalte ovule.....Oare ar trebui sa mai repet analiza intr-un alt loc???sad,
A,uitasem inca ceva.....trebuie sa folosesc irigatorul inainte de fiecare ovul?si daca da,cu ce?

Ultima oara a fost editat de mi_ka (2008-03-19 16:02:00)

Cand iti doresti ceva cu adevarat tot universul conspira la indeplinirea dorintei tale.

#4 2008-03-19 16:05:24

Al Pacino
Administrator
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2006-02-01

insa bacilii aia gram neg eu cred ca asta sunt
nu folosi irigatorul inainte de ovule...si fa linistita si copil, nu ai nimic grav, e doar un dezechilibru de flora, e deranjant insa si de aia trebuie tratat

Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop
informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot
inlocui examinarea directa de catre medic.

#5 2009-07-27 20:08:51

jalique
Membru
Inregistrat: 2009-07-27

as dori o lamurire: la ce intervale de timp se pot utiliza ovulele Klion, sau orice alte combinatii antimicotic-antibiotic? eu am un pap tipII inflamator de 3 ani, am tot pus ovule, am inghitit diverse si e tot asa. azi, pe fuga, doctorita  a pomenit ceva gen cind am pus ultima data, in ultimul an. ei bine, acum o luna, tratament dupa capul meu. pot sa-l repet acum, cu cervugid?

Publicitate

loading...

#6 2009-07-28 12:19:26

tttttt
Hero member
Inregistrat: 2008-01-22

pai daca doctora ti-a dat ovulele astea , atunci e ok
din ce cauza e inflamatia? ai facut o analiza de secretie ?

#7 2009-07-28 19:04:58

jalique
Membru
Inregistrat: 2009-07-27

pai, era pe fuga, fiind f.solicitata ca experta in facut bebelusi. asa ca, a scris rapid o reteta clasica. dar problema mea e veche; ba candida, ba leptotrix, ba trichomonas( asta n-a fost, dar am dat peste o dr.de moda veche care punea dg prin semne indirecte), in fine am incercat de toate. acolo e un ectropion, care in timp banuiesc ca a dus la o cervicita cronica. cauza? n-am idee, nici ginecoloagele la care am fost. o sa incerc acum cu naturiste.

#8 2009-08-03 11:58:29

fsexygirl90
New member
Inregistrat: 2009-07-18

doctoressa.... am si eu niste intrebari...am 16 ani si am inceput viata sexuala,iar mama vrea sa ma duca la ginecolog sa vada daca eu sunt virgina....as vrea sa te intreb daca ginecologul ii va spune adevarul mamei mele??? mama va intra cu mine in cabinet??cum pot rezolva situatia ??nu vreau ca mama mea sa afle adevaru...multumesc si astept raspunsul tau

Ultima oara a fost editat de fsexygirl90 (2009-08-03 11:59:46)

#9 2009-08-03 12:04:50

camysh
Moderator
Inregistrat: 2007-12-08

din cate stiu medicul e obligat sa respecte confidentialitatea medic-pacient.

#10 2009-08-03 14:37:26

acna
Membru
Inregistrat: 2009-08-03

Am si eu o intrebare... In urma unei vizite la ginecolog mi s-a spus ca incepe sa se formeze pe colul uterin o rana si mi s-au prescris cervugid-ovule, cate unul timp de 4 zile dupa fiecare menstruatie(cam 2 cutii). Este suficient acest tratament?

#11 2009-08-03 14:40:34

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

Dupa ce termini tratamentul o sa mergi din nou la control si o sa-ti spuna medicul daca a fost suficient sau nu... fiecare organism reactioneaza altfel.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.