|
Nu esti logat.
Pilula de a 2 a zi#1 2009-07-30 22:48:09
Pilula de a 2 a ziAm luat pilula de a doua zi acum aproximativ 2 sapt, in urma cu o sapt au inceput sangerarile, acum pierd din ce in ce mai mult sange, cred ca e menstruatia, dar intrebarea mea este: mestruatia trebuia sa o am incepand cu 9.08, este posibil ca pierderile de sange pe care le am care astazi au fost fff abundente in comparatie cu cele de pana acum sa fie menstruatia? Offline #2 2009-07-30 22:50:15
Re: Pilula de a 2 a zicred ca este posibil, ciclul se poate deregla de la pilula de a doua zi....eu stiam ca de obicei intarzie, dar tot ce e posibil "Nu stii, ca numa-n lacuri cu noroi in fund cresc nuferi?" Offline #3 2009-07-31 13:43:18
Re: Pilula de a 2 a ziam luat si eu postinor 2 ...e normal sa sangerezi dupa ce ai luat pilula ( pilulele ma rog..k sunt 2 )....urmatoarea menstra o sa`ti inceapa luna viitoare pe aceeasi data k luna asta ( dupa ce ai luat postinorul ) "When you take charge of your life, there is no longer need to ask permission of other people or society at large. When you ask permission, you give someone veto power over your life." Offline #4 2009-08-03 21:05:11
Re: Pilula de a 2 a zibuna,, am o mare problema, va rog sa ma ajutati, mentionez ca iau ant laurina de cateva luni,, sambata am uitat sa iau o pastiluta si mi-am amintit dupa 16 ore, in fine protectie suplimentara 7 zile. insa astazi am avut contact sexual , protejat cu prezervativ, a ejaculat in mine si cand l-a scos, prezervativul era rupt jumate, eu aveam sperma in vagin, m-am speriat foarte tare , mi-am spalat si am dat fuga la farmacie, am luat postinor la aproximativ 1 ora. insa nu stiu ce s a intamplat cu jumatatea de prezervativ, agitata nu m-am gandit la asta, mi-am facut baie insa nu stiu ce s a intamplat daca mai este in vagin sau.... astept pareri si sfaturi Offline #5 2009-08-03 21:08:59
Re: Pilula de a 2 a zidaca nu il gasesti pe nicaieri prin pat,inseamna ca e inauntru. nu-ti face griji,n-are unde sa se duca. cauta-l cu degetelul,incet si cu calm,si cand il gasesti,agata-l cu unghia/degetul si trage-l afara. Offline Publicitateloading...
#6 2009-08-03 21:12:53
Re: Pilula de a 2 a zimultumesc de raspuns, dar nu stiu daca inca e inauntru, poate a cazut la dus, si de cautat nu pot, am incercat si nu reusesc , mi e nu stiu cum... daca r fi totusi acolo ce metoda exisa sa l scot fara sa bag mana... si scuz ca am mai postat mesajul in alta parte, sunt noua aici, scuze Offline #7 2009-08-03 21:34:59
Re: Pilula de a 2 a zinu ai cum altcumva...eventual poti sa-l rogi pe prieten sa te ajute... nu cred ca ar fi trecut prin scurgerea de la dus... nu cred ca n-ai fi simtit,in primul rand. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|