homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Help please!

#1 2009-08-05 10:38:01

margot
New member
Inregistrat: 2009-08-05

Help please!

Dupa un an infernal am ajuns in sfarsit sa plec in concendiu la mare...concediu pe care mi-l planuisem in asa fel incat sa stau cat de linistita se poate... sa nu ma streseze nimic... si mai ales sa nu fiu la menstruatie fix in acea perioada...numai ca minunatul meu organism nu e de aceeasi parere cu mine...ar fi trebuit sa imi vina cu 2 saptamani inainte sa plec la mare...mai sunt doua zile pana la plecare si tot nimic!!! de mai bine de o saptamana tot da semne, dar nimic mai mult decat mici pete maronii si o durere de spate. am incercat si cu bai fierbinti si cu sticle cu apa calda pe burta, aspirina, vin rosu...nu vrea si pace! atunci o sa incerc sa aman pana dupa vacanta..respectiv inca o saptamana...sau cel putin sa imi vina putin pentru ca nu vreau sub nici o forma sa stau stresata pe plaja si sa caut tot timpul toalete infecte ca sa imi schimb ob-ul. Am luat de la farmacie vit K si calciu (calciu oricum mi-au recomantat toti doctorii sa iau pentru ca am calcemia f mica), dar nu stiu cum sa le iau. Acum cateva luni am intrerupt anticonceptionalele (Mercilon) pentru ca le luam de aproape 3 ani si am hotarat sa imi las organismul sa mai lucreze si singur. Am vrut sa reincep luna trecuta, tocmai cu gandul la mare, dar eram in strainatate cand ar fi trebuit sa le incep si pentru ca nu aveam reteta la mine nici nu m-am straduit sa ma mai duc la farmacie sa incerc pentru ca stiu ca acolo nu ti se da nici aspirina fara reteta. Ar fi ok si ar avea vreun efect daca as incepe sa iau acum anticonceptionalele? nu ma intereseaza protectia pe care o confera...doar sa ma pot balaci in mare fara nici o grija. E prea tarziu sa imi fac programare la medic acum..poate pe la sfarsitul lui septembrie as gasi si eu loc...asa ca daca cineva ma poate ajuta..i-as fi foaaaaarte recunoscatoare!

#2 2009-08-05 10:45:00

elenaramonaelena
Membru

Re: Help please!

buna ziua
am si eu o prob.ma doare f rau ovarul drept.cu ce m-as putea trata?sad

#3 2009-08-05 10:50:59

camysh
Moderator
Inregistrat: 2007-12-08

margot nu te sfatuiesc sa iei vitamina K fara acordul medicului...
daca nu iti era pt protectie trebuia sa incepi anticonceptionalele chiar daca nu erai la menstruatie, atata timp cat nu exista posibilitatea unei sarcini. astfel, menstruatia poate fi amanata...

elenaramonaelena mergi la ginecolog. pe forum nu se prescriu tratamente

#4 2009-08-05 10:57:55

margot
New member

Deci...mai are vreun rost sa iau acum anticonceptionale? ca daca da acum incep folia! big_smile

#5 2009-08-05 10:58:52

camysh
Moderator
Inregistrat: 2007-12-08

poti sa le iei, dar daca nu le incepi in prima zi de menstruatie exista riscul aparitiei spotting-ului..

Publicitate

loading...

#6 2009-08-05 11:04:29

margot
New member

Mersi mult de raspuns! macar sa fie doar atat!

#7 2009-08-05 11:33:58

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

margot, avand in vedere ca trebuia sa-ti vina deja, e posibil sa-ti vina chiar daca incepi folia... dar incearca

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.