|
Nu esti logat.
Vreau raspunsul urgent va rog#1 2009-08-05 00:22:35
vreau raspunsul urgent va rogam fost la doctor si prima data mi sa spus ca sunt gravida si dupaia ca nu sunt...dar mie imi curge lapte din sani...ce se intmpla?mentionez ca am varsta de 17 ani.va rog sa imi raspundeti!va multumesc! Offline #2 2009-08-05 00:29:02
Re: vreau raspunsul urgent va rogin primul rand,nu cred ca ti-ar curge lapte din sani pana sa nasti...laptele ala e ca sa hranesti copilul.daca copilul e in burta,nu are nevoie de lapte,deci corpul tau nu il produce. ia-ti un test de sarcina,si fa-l singurica,acasa. asa o sa fii sigura. Offline #3 2009-08-05 01:47:53
Re: vreau raspunsul urgent va rogschimba medicul, fa un test de sarcina, si..cum sa`ti curga lapte?...poate e o secretie doar, nu lapte when the pomp lights up,you shoot. Offline #4 2009-08-05 03:18:27
Re: vreau raspunsul urgent va rogfa`ti o consultatie ceva la sani mai degraba decat sa te duci la ginecolog...pentru ca lapte nu are cum sa fie 100% "When you take charge of your life, there is no longer need to ask permission of other people or society at large. When you ask permission, you give someone veto power over your life." Offline #5 2009-08-05 03:45:02
Re: vreau raspunsul urgent va rogfa un test sa fii sigura si mai consulta alt medik mai hotarat.orikum kiar dak esti insarcinata laptele nu se produce in primele luni(adik nu iese).fatul se hraneste prin interior.bafta multa! "It's cold outside but between us it's worse.." Offline Publicitateloading...
#6 2009-08-05 09:10:08
Re: vreau raspunsul urgent va rogmergi la ginecolog, probabil e o dereglare hormonala, o sa-ti spuna ce analize sa faci Offline #7 2009-08-05 10:53:43
Re: vreau raspunsul urgent va rogdar ar putea sa curga din sani secretie?si daca da...ar putea fi idn cauza la medicamente....ca doctorita la care am fost prima data mi-a dat un tratament si l-am luat....dar de 3 zile nu il mai iau si nu imi mai curge nimik din sani.....test de sarcina am facut si mi-a aratat ca nu sunt insarcinata.....? va multumesc! Offline #8 2009-08-05 11:57:48
Re: vreau raspunsul urgent va rogdar ar putea sa curga din sani secretie?si daca da...ar putea fi idn cauza la medicamente....ca doctorita la care am fost prima data mi-a dat un tratament si l-am luat....dar de 3 zile nu il mai iau si nu imi mai curge nimik din sani.....test de sarcina am facut si mi-a aratat ca nu sunt insarcinata.....? va multumesc! Offline #9 2009-08-05 11:59:02
Re: vreau raspunsul urgent va rogda, se poate sa curga, de obicei e vorba de un exces de prolactina, care e un hormon Offline #10 2009-08-05 12:10:18
Re: vreau raspunsul urgent va rogpai daca ti a iesit testul negativ, nu esti... Everything will be ok in the end. If it's not ok, it's not the end. Offline #11 2009-08-05 12:25:04
Re: vreau raspunsul urgent va rogtratamentul a fost:acifol,vitamina e,no-spa,metroclopramid.credeti ca poate fi din cauza la acest tratament sa imi curga din sani aceea secretye? Offline #12 2009-08-05 12:27:46
Re: vreau raspunsul urgent va rognu, mai degraba e ce spuneam, o dereglare hormonala, mergi la medic Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|