|
Nu esti logat.
Pauza pilule#1 2007-06-29 12:45:33
pauza piluleBuna! Offline #2 2007-06-29 12:50:26
Re: pauza piluleiti spun sa nu faci pauza daca nu vrei copil sau eventual trebuie sa te operezi sau alte motive de genul asta.sa nu faci ca mine o pauza inutila si acum stau sa ma gandesc cand vine "bucuria" VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #3 2007-06-29 12:50:36
Re: pauza piluledaca ti s-a spus ca nu e nevoie de pauza, de ce vrei neaparat sa te complici? ei stiu mai bine.si daca o sa dai o cautare pe forum o sa vezi ca nu e necesara pauza, decat daca vrei un bebe. si daca, Doamne fereste, este cazul unei interventii chirurgicale. eu in locul tau nu m-as complica. am 13 luni de cand iau pilule, dar nu am de gand sa fac nici o pauza. "Şi chiar dacă mă vei mai iubi Peste crivăţul iernii ce vine, Fără braţe, cu ochii pustii N-am să am ce întinde spre tine..." (Adrian Paunescu - Copaci fara padure) Offline #4 2007-07-01 11:30:30
Re: pauza pilulesi eu iau yasmin din august anul trecut,iar acum am inceput o pauza de o luna deoarece prietenul meu a plecat din tara si am considerat ca nu are niciun rost sa le iau degeaba.acum sincer am emotii si abia astept sa imi vina menstruatie.trebuia sa incep o noua folie joi...oare la cat timp trebuie sa vina menstruatia?am foarte mari emotii deoarece in pauza de 7 zile am facut sex inclusiv in ziua de vineri,iar sambata mi-a venit menstruatia si de atunci nimic deoarece el a plecat.sunt sanse sa am surprize neplacute? Offline #5 2007-07-01 11:43:55
Re: pauza pilulepai, in cazul in care nu incepi o noua folie dupa pauza, esti protejata in zilele de pauza pana cand iti vine menstruatia. deci, daca tu ai avut contactul vineri si sambata ti-a venit, inseamna ca erai protejata. Just like a tattoo I'll always have you... Offline Publicitateloading...
#6 2007-07-01 12:00:49
Re: pauza piluleda erai protejata stai linistita.cat despre menstra ea o sa vina ca inainte de pilule VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|