|
Nu esti logat.
CARE ESTE PRIMA SIMPTOMA???#1 2007-06-30 12:21:02
CARE ESTE PRIMA SIMPTOMA???Cam care ar fi prima simptoma a unei sarcini si cand apare ea, dar si alte simptome??? Astept un raspuns urgent. Offline #2 2007-06-30 12:23:00
Re: CARE ESTE PRIMA SIMPTOMA???pai starile de voma, ametzeli..dureri ale abdomenului inferior din cate am intzeles...dar primul semn este cel al intarzierii menstruatiei Offline #3 2007-06-30 12:23:22
Re: CARE ESTE PRIMA SIMPTOMA???lipsa menstrei. dupa care apare ensiunea in sani Nobody home Offline #4 2007-06-30 12:23:35
Re: CARE ESTE PRIMA SIMPTOMA???primele simptome de sarcina sunt:durerea sanilor si lipsa menstrei astea apar primele ca sa zic asa,greturile,ametelile apar sau nu depinde de la femeie la femeie din a2a luna VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #5 2007-06-30 14:04:27
Re: CARE ESTE PRIMA SIMPTOMA???as vrea sa stiu si eu ceva urgentt sunt cam disperata am focut cu prietl meu sex neprotejat dar de fiecare daca cand a ejaculat el sa spalat este vreo posibilitate sa raman...???plss un raspunss Offline Publicitateloading...
#6 2007-06-30 14:11:38
Re: CARE ESTE PRIMA SIMPTOMA???pai el unde a ejaculat?....ca daca ejacularea s-a produs la exterior sunt destul de mici sansele ,asta depinzand si in ce perioada a lunii te aflai Tu esti asemeni cupei din stravezii cristaluri / Cu incrustatii pure si unduiri usoare/Din tine pot sa soarba, in sacre ritualuri/Si gurile pagane si cele-ncepatoare./Tu stii s-ascunzi in tine, ca intr-un tabernacol/Extazul si durerea - impreunare grava,/Cand sarutarea-ti darui se-ntampla un miracol/Veninul pare dulce, si-ambrozia otrava Offline #7 2007-06-30 14:17:39
Re: CARE ESTE PRIMA SIMPTOMA???
exact unde a ejaculat? daca in interiorul vaginului si erai in perioada fertila sunt sanse destul de mari VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #8 2007-06-30 14:17:51
Re: CARE ESTE PRIMA SIMPTOMA???pai a ejaculat la bae....el ma asigurat ca nam cum sa ramn.. Offline #9 2007-06-30 14:20:41
Re: CARE ESTE PRIMA SIMPTOMA???zic sa folositi o metoda de contraceptie eficienta gen :prezervativ sau ac.nu te mai lasa pe mana lui ca daca ramai insarcinata nu el il creste sau face avort.intre acte el a si urinat? VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #10 2007-07-01 14:46:51
Re: CARE ESTE PRIMA SIMPTOMA???eu am facut sex cu pritenul meu protejat...adica a folosit prez..insa e ceva care ma ingrijoreaza..daca inainte sa`si puna prez. a introdus penisul in vagin...exista riscul s ramna insarcinata?el a ejaculat in prez..dar ma gandesc sa nu fi fost ceva inainte..pls..ms Offline #11 2007-07-01 14:51:47
Re: CARE ESTE PRIMA SIMPTOMA???daca n-a durat mult inainte sa-si pune prez... nu-s probleme Just like a tattoo I'll always have you... Offline #12 2007-07-01 14:52:45
Re: CARE ESTE PRIMA SIMPTOMA???sansele tind spre zero din cate spui tu.nu cred ca sunt probleme VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #13 2007-07-01 15:10:18
Re: CARE ESTE PRIMA SIMPTOMA???ms mult..sper s nu fie nimic.. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|