homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Cont bancar

#1 2009-08-06 20:46:13

mya_mya
Full member
De la: iasi
Inregistrat: 2009-03-18

cont bancar

buna fetele!luna viitoare vreau sa plec din tara pentru a lucra in germania.cu ocazia asta vreau sa imi deschid un cont bancar unde sa pot pune banii ca nu vreau sa stau cu ei la saltea  big_smile
cum se face?trebuie sa imi fac contul in germania sau il pot face de la noi din tara si ulterior sa ii depun in cont din germania in romania?la ce banca ma sfatuiti sa apelez sa aiba comisioane ok si sa aiba sedii si in germania?va pup si astept raspunsuri,poate sunt pe site fete care lucreaza in domeniu si ma pot ajuta!va pup

"Traind in cercul vostru stramt
Norocul va petrece
Ci eu in lumea mea ma simt       
Nemuritor si rece"

#2 2009-08-06 23:53:17

kzkazuia93
Full member
Inregistrat: 2008-07-06

Re: cont bancar

ing bank cu siguranta au sedii in germania si au comisioane mici. poti sa ti faci cont si in lei si in valuta.din cate stiu, vei primi si un card.. s ar puteasa trebuiasca sa ti deschizi si acolo un cont, tot la ei sau la alta banca. cel mai bine du-te la un sediu de-al lor si cere-le mai multe inforrmatii.

#3 2009-08-07 00:48:17

mya_mya
Full member
De la: iasi
Inregistrat: 2009-03-18

Re: cont bancar

mersi mult

"Traind in cercul vostru stramt
Norocul va petrece
Ci eu in lumea mea ma simt       
Nemuritor si rece"

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.