|
Nu esti logat.
Prostinor!!!urgent!!!#1 2007-07-01 16:40:58
prostinor!!!urgent!!!am fakut sex neprotejat ku prietenul meu,dar nu a exakulat in mine,insa inainte a actul acesta am fakut petting si ne-am jukat si i-a venit(dar nu in mine). ideea e k nu s-a spalat,dekat s-a sters. eu iau ac dar am luat niste ketonal si cuminol si asta era abia a 4 a pastiluta,deci k si kum nu as fi protejata...dak as lua prostinol kum trebuie sa procedez avand in vedere k iau ac? dar dak am fakut sex ieri la ora 22 e ok dak il iau maine dimineatza?problema e k e incihs la farmacie si nu stiu c sa ma fak....eu am mai luat prostinor in ianuarie,dar atunci ejakulase...voi c ziceti,sunt sanse mari sa raman?e ok dak il iau maine sau... ast raspuns va rog mult Offline #2 2007-07-01 16:47:32
Re: prostinor!!!urgent!!!Erai in perioada fertila ? Daca n-a ejaculat..eu zic ca sunt mici sansele.. Dar nu stiu c sa zic.. Postinorul se ia in maxim 72 d ore d la contact No one deserves your tears..and who deserves them won't make you cry Offline #3 2007-07-01 16:54:02
Re: prostinor!!!urgent!!!pai era penultima zi d perioada fertila sa zik asa...pt k iau ac,dar avand in vedere k eram la a 4 a si abia a 7 a te protejeaza,e k si kum nu le iau. deci,da,sunt in perioada fertila,ieri a fost penultima zi dupa kum am spus... nu a ejakulat dar a ejakulat inainte ceea c inseamna k sperma o fi ramas,dak s a sters dekat ku un prosop inainte d asta...sincer nush c sa zik,nu m am confruntat niciodata ku asa ceva si sunt f nedumerita si nici nu stiu dak sa iau sau nu...u c ai face dak ai fi in lokul meu? Offline #4 2007-07-01 16:59:24
Re: prostinor!!!urgent!!!daca iei pilule, nu mai poti folosi metoda calendarului. "Şi chiar dacă mă vei mai iubi Peste crivăţul iernii ce vine, Fără braţe, cu ochii pustii N-am să am ce întinde spre tine..." (Adrian Paunescu - Copaci fara padure) Offline #5 2007-07-01 17:00:23
Re: prostinor!!!urgent!!!amelya de cat timp iei anticonceptionale, adica asta e prima folie ? Daca le-ai luat din prima zi a menstruatiei esti protejata, iar cuminol nu stiu ce e..insa ketonal nu cred ca scade efectul anticonceptionalelor.Daca le-ai luat din a doua zi aveai nevoie de protectie suplimentara...nu stiu daca trebuie sa iei POSTINOR (scriu asa ca de 2 ori l-ai scris prost) asteapta sa vezi ce zic si fetele..sau sun-o pe doctoressa My work is here: http://annein.blogspot.com/ Offline Publicitateloading...
#6 2007-07-01 17:05:01
Re: prostinor!!!urgent!!!am avut un chist si ginekologul mi a spus k timp de 2 luni sa iau diane impreuna ku ketonal si cuminol(care cik sunt antibiotice) in primele 2 saptamani apoi sa iau dekat antikonceptionalele fara antibioticele astea. si eu am terminat antibioticele akum 4 zile,si ieri eram la a 4 a pastila de diane si din kate stiu protektia incepe dupa 7 pastile... si d aia habar nu am dak pot sau nu ramane... Offline #7 2007-07-01 17:07:29
Re: prostinor!!!urgent!!!imi puteti da si mie nr ei va rog frumos?imi cer skuze pt greselile in legatura ku postinorul. iau diane d 2 luni dar le iau ku pastilele astea...am skris in mesajul anterior. nush,dak nu intelegeti ceva intrebati-ma k sincer nu stiu sa explik mai bine de atat si chiar am nevoie de sfaturile voastre. Offline #8 2007-07-01 17:13:28
Re: prostinor!!!urgent!!!http://forum.anticonceptionale.ro/viewtopic.php?id=363 "Şi chiar dacă mă vei mai iubi Peste crivăţul iernii ce vine, Fără braţe, cu ochii pustii N-am să am ce întinde spre tine..." (Adrian Paunescu - Copaci fara padure) Offline #9 2007-07-01 17:15:23
Re: prostinor!!!urgent!!!nush,o sa astept sa vad mai multe pareri si vad eu atunci...orikum prostinol nu iau k deja maine poate fi prea tarziu si...nush,o sa vad c se intampla! sper dekat k nimik grav. ms pt raspunsuri Offline #10 2007-07-01 17:18:00
Re: prostinor!!!urgent!!!P-O-S-T-I-N-O-R, fata draga! "Şi chiar dacă mă vei mai iubi Peste crivăţul iernii ce vine, Fără braţe, cu ochii pustii N-am să am ce întinde spre tine..." (Adrian Paunescu - Copaci fara padure) Offline #11 2007-07-01 17:21:33
Re: prostinor!!!urgent!!!da......'s batuta in freza! am prins o ku denumirea asta si nu i mai dau drumul dar krede ma k akum denumirea ma intereseaza cel mai putin. dar o sa am grija sa ii zik pe "nume"... o sa o sun makar poate imi zice un raspuns concret,adik sigur... Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|