homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Spotting in a 7-a luna ?

#1 2009-08-06 14:52:49

Szab
New member
Inregistrat: 2008-11-17

spotting in a 7-a luna ?

aseara am luat a 14-a pastila din folia a 7-a [ logest] iar azi am spotting [ culoare maroniu inchis si textura vascoasa]. Ce poate insemna si ce e de facut ? Sa fie doar niste resturi neimportante ? [ mentionez ca pana acum spottingul era prezent doar 2-3 zile la finalul menstruatiei, dupa care disparea ]

#2 2009-08-06 17:04:01

camysh
Moderator
Inregistrat: 2007-12-08

Re: spotting in a 7-a luna ?

de grav nu e grav. daca nu devine sangerare eu zic sa astepti sa vezi ce se intampla si luna viitoare. daca mai apare mergi la medic, se poate ca logest sa nu ti se mai potriveasca.

#3 2009-08-07 16:57:19

hestia
Sr. member
Inregistrat: 2008-02-19

Re: spotting in a 7-a luna ?

da, e f posibil...   eu dupa aproape un an de jeanine am avut spotting...   si le-am schimabat..  vezi ce se va intampla luna viitoare...   daca patesti la fel, schimba-le , la sfatul unui medic, evident.
sanatate!

Omul nu se naşte pentru a fi fericit. Omul îşi cumpără fericirea şi o cumpără numai cu preţul suferinţei. Aici nu e vorba de nicio nedreptate...                                                                                                                 (F. Dostoievski) 

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.