|
Nu esti logat.
Vreau sa stiu!!!!!!!!!!-2#20 2009-08-08 17:01:47
Re: vreau sa stiu!!!!!!!!!!Ea ii linistita pentru ca stie k m`am protejat si k nu am ejaculat in ea ci afara in prezervativ inca.Eu sunt nelinistit pentru chestia cu degetul.pana nu vine menstruatia si dupa ce trece,cred k tot asa am sa fiu...nu vreau sa`i fac rau lasand`o insarcinata.am trecut printr`un avort(cu altcineva),dintr`o porcarie si nu vreau sa mai trec prin asa ceva Niciodata!Multumesc pentru raspuns si pentru sfat ! Offline #21 2009-08-09 13:14:47
Re: vreau sa stiu!!!!!!!!!!Buna ziua! Nu stiu cat de potrivit am nimerit topicul....dar as vrea sa primesc un raspuns. Mi se intampla cv ciudat.... Aseara dupa un comtact normal, am simtit toata noaptea nevoia sa merg la toaleta si ma durea burtica, ft jos. Si am observat culoarea urinei putin rosiatica, ca si cum mi ar fi curs si sange. Nu cred ca se pune problema sa mi vina pt ca mai am de luat cam o sapt de zile pastile, spotting nu am avut niciodata (iau acc de 1 an jumate). Aveti idee despre ce ar fi vba? and love saves the day... Offline #22 2009-08-09 14:12:20
Re: vreau sa stiu!!!!!!!!!!pare infectie urinara Offline #23 2009-08-09 15:03:18
Re: vreau sa stiu!!!!!!!!!!
stai linistit cu shestia cu degetul ca nu e nimic iar daca folosesti prezervativ poti fi si inauntru cand ejaculezi ca doar daia il pui Daca ar fi sa aleg intre a respira si a te iubi, as folosi ultima suflare ca sa-ti spun "Te iubesc!"- Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|