|
Nu esti logat.
Fenomene inexplicabile#1 2009-08-09 16:50:34
fenomene inexplicabilestateam azi si ma gandeam la fenomene de genul . de ex mobila care paraie. intotdeauna mi`a parait mobila. si am descoperit ca ar parai din cauza unui spirit care e captiv si vrea sa se faca remarcat. sau de multe ori mi s`a intamplat sa se aprinda tv`ul singur. sau sa se stinga singur. sau obiecte care stau bine , si totusi la un moment dat cad singure. o fi doar imaginatia mea sau gravitatia e responsabila de asteaa? voua vi s`a intamplat? zic hei oooo, uite cum plutesc in alcooooool, sunt usor acum c-am sufletul gol... n-am nevoie de aripi sa zbor Offline #2 2009-08-09 16:53:06
Re: fenomene inexplicabilen-am avut probleme de genul, dar ce spui tu acolo e Baga de seama cand se intampla chestiile astea, si eventual..daca nu sunt doar coincidente.. dar cred ca mai indicat e sa vorbesti cu un preot, sa faca o...sper sa zic bine, sfestanie?..in casa when the pomp lights up,you shoot. Offline #3 2009-08-09 16:54:06
Re: fenomene inexplicabilehttp://forum.anticonceptionale.ro/t1896 … re--P.html Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|