|
Nu esti logat.
Amenoreea....#1 2009-06-30 13:57:59
Amenoreea....Buna am zi eu o serie de intrebari la care sunt sigura ca ma puteti ajuta cu niste raspunsuri. In luna ianuarie am slabit brusc vreo 6 kg si am observat si lipsa CM fara sa fiu insarcinata am fost la dr. am luat duphaston 10 zile 2 / zi in luna martie si mi-a si venit apoi in luna aprilie iarasi am observat lipsa CM, am fost iarasi la medic am luat duphaston 7 zile 2/zi in primele din ziua a 16 a CM timp de trei luni in primele 2 luni mi-a venit odata la 30 de zile si o cantitate normala, acum cand am facut ultima seria mi-a venit CM la 25 de zile dar o cantitate f mica?....oare problema mea nu este rezolvata?....Acum in oct urmez sa ma casatoresc si ne dorim enorm de mult un bebe...oare pot si probleme?....tin sa va mai spun ca in anul 2002 am facut un avort la 5 saptamani....eu fiind cu RH negativ....lucru pe care nu il stiam atunci....cum va fi a doua sarcina ce riscuri voi avea?...Va rog sa ma raspundeti..... Offline #3 2009-07-01 12:48:07
Re: Amenoreea....nu vad motive de stres legate de riscurile Rh...sintem in secolul 21, si daca apare imunizare dupa avortul ala sunt slava domnului solutii Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #4 2009-07-02 08:39:25
Re: Amenoreea....Doctoressa multumesc frumos pentru raspuns !!! Offline #5 2009-07-25 20:31:04
Re: Amenoreea....Am si eu o problema foarte mare.....nu mi-a venit menstruatia de aproape 3 luni, am facut test de sarcina Sure Check, a iesit negativ, am fost la ginecolog mi-a facut echograf si mi-a zis ca nu este sarcina si mi-a prescris tratament cu Duphaston 2/zi, una dimineata, una seara timp de 5 zile. Dupa zile nu mi-a venit si sunt foarte ingrijorata sa nu fie o sarcina pt ca am luat si paracetamol si nurofen si as dori avort in acest caz dar nu vreau sa fie prea tarziu!! Cum pot fi sigura ca nu e o sarcina?? Offline Publicitateloading...
#6 2009-07-25 20:43:32
Re: Amenoreea....daca la ecograf ti-a spus ca nu e sarcina, nu e. in plus, iti ieseau pozitive testele, dupa 3 luni de intarziere. E doar o dereglare, zic eu. Cate zile ai de cand iei duphaston? when the pomp lights up,you shoot. Offline #7 2009-07-26 08:58:33
Re: Amenoreea....nu are cum sa fie sarcina daca nu s-a vazut nimic la ecograf iar testele sunt negative. Offline #8 2009-07-27 08:08:06
Re: Amenoreea....de 6 zile iau duphaston. Mersi mult de tot! M-am mai linistit!! Offline #9 2009-08-09 20:14:37
Re: Amenoreea....mersi mult pentru ajutor, mi-a venit dupa ce am terminat tratamentul cam la 3 zile. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|