|
Nu esti logat.
Ajutor!!!!!!menstruatie de 15 zile.#1 2007-06-18 17:53:21
ajutor!!!!!!menstruatie de 15 zile.la sfatul medicului pentru reglarea menstruatiei care era foarte dereglata (2-3 luni lipsa, sau de 3 ori pe luna foarte putin) am inceput tratament cu Diane 35. am in ceput prima folie, dupa ce am terminat-o la 5 zile mi-a venit menstruatia si de 15 zile nu se mai opreste. nu e o hemoragie puternica dar e ca si o menstruatie normala.acum nu stiu ce sa fac sa intrerup ce-a de-a doua folie, am inteles ca nu e bine. la medicul la care am fost nu mai vreau sa ma duc deoarece nu am fost prea multumita. eu sunt din cluj si as vrea sa ma duc la Dr. Muresan, dar e cam lunga perioada de programare. nu stiu in ce directie sa o mai iau asa ca am apelat la sfatul vostru. am 27 de ani si vreau foarte mult un bebe iar in situatia de fata e cam greu. am inteles de la medic ca alte probleme nu am desi eu am fost operata acum 2 ani jumate deoarece un chist care s-a desprins de pe ovar mi-a rupt o vena si am avut hemoragie interna. cred ca e bine ca nu am mai facut alte chisturi. Offline #2 2007-06-19 12:40:55
Re: ajutor!!!!!!menstruatie de 15 zile.daca opresti folia va continua singerarea...ceea ce din pacate se poate si asa...ar trebui sa mergi la medic,nu e normal sa singerezi ca la o menstruatie obisnuita Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #3 2007-06-19 17:41:20
Re: ajutor!!!!!!menstruatie de 15 zile.dany_d_80 ai fost deja la vreun doctor sa ii spui de menstruatia ta prelungita? Eu spun sa nu mai astepti nici o secunda...mergi rapid. Ultima oara a fost editat de Xeli (2007-06-19 17:42:52) Offline #4 2007-06-19 19:58:48
Re: ajutor!!!!!!menstruatie de 15 zile.merci mult de raspunsuri. stiu ca aveti dreptate dar am o groaza de medici, ca pana acum am avut cateva dezamagiri foarte mari fata de ei chiar daca am mers doar la clinici particulare . in plus sunt si in sesiune si e cam aiurea cu timpul. am vrut sa merg la un planing familial dar nu am reusit sa-mi fac programare decat peste o saptamana. oricum am mai scazut ieri si azi fluxul de sangerare si daca pana maine nu se opreste am sa merg maine la un doctor. oricum tot voi merge daca nu saptamana viitoare cand termin sesiunea. ultima data cand am fost am ajuns la bisturiu sper sa nu mai ajung acolo, desi daca trag de timp .............. Offline #5 2007-06-20 11:20:27
Re: ajutor!!!!!!menstruatie de 15 zile.Xeli, testele alea hormonale sunt inutile....ma rog.... Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline Publicitateloading...
#6 2007-06-20 14:45:50
Re: ajutor!!!!!!menstruatie de 15 zile.doctoressa: Mie mi s-a spus ca si daca faci acele test hormonale, nu poti spune 100% ca iei decizia corecta in ceea ce priveste anticonceptionalele, dar ca ajuta la luarea deciziei. Un doctor mi-a spus asta....poate se inseala...nu stiu. Offline #7 2007-06-21 11:26:33
Re: ajutor!!!!!!menstruatie de 15 zile.as putea sa iti povestesc eventual in amanunt de ce sunt inutile...nu am insa timp acum...spun deci doar atit: contraceptivele blocheaza ovarul, hormonii dozati de tine inainte de a le lua nu vor mai fii deci secretati. Pastilele sunt preparate industrial, nu dupa reteta magistrala in farmacie...rezulta ca nu pot fi facute conform cu rezultatele tale la dozarile de hormoni. Daca stii clinica, obtii din anamneza si examen clinic informatii suficiente ca sa te orientezi catre un tip sau altul de pastile...mai trebuie sa stii bine conytraceptie, sa cunosti progestativele si efectele lor.... Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #8 2007-07-01 21:30:23
Re: ajutor!!!!!!menstruatie de 15 zile.Xeli spune-mi te rog.....knd ai avut avortul spontan ai avut vreun simptom...ceva,sau pur si simplu o menstruatie prelungita?Te intreb pentru k de vreo 2 saptamani si eu am asa ceva si nu mai stiu ce sa mai cred.La medic o sa merg, dar numai peste cateva zile pentru ca nu prea am timp!Sunt speriata si sper sa nu patesc si eu la fel ca tine!!!Te rog mult sa-mi raspunzi.....sunt super stresata!!! Offline #9 2007-07-01 22:44:52
Re: ajutor!!!!!!menstruatie de 15 zile.ati mai patit careva asa ceva?mie mi-e foarte frica sa merg la medic, dar pana la urma o voi face pentru k nu am incotro.... In primul rand mi-e frica sa nu fi avut si eu un avort spontan!Mi-e fricaaaaaaaaa! Offline #10 2007-07-01 23:03:41
Re: ajutor!!!!!!menstruatie de 15 zile.frumusik intelegem ca esti speriata dar daca nu ti-a raspuns nimeni inca,e ptr ca nu stie nimeni sa-ti dea un raspuns adecvat.Nu posta de multe ori ca vei lua worn ca nu editezi..desi cred ca ti se va da..asteapta pana maine sa intre docoressa. Offline #11 2007-07-02 11:39:38
Re: ajutor!!!!!!menstruatie de 15 zile.aceeasi problema o am si eu. Offline #12 2007-07-02 13:11:03
Re: ajutor!!!!!!menstruatie de 15 zile.opreste imediat pastilele!... Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|