homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Urticarie??

#1 2009-08-10 09:23:30

hakuna_matata
New member
Inregistrat: 2007-09-28

urticarie??

Neata!
Va rog niste sfaturi...
Sambata de dimineata m-am trezit cu 2 blande pe burta  si una pe glezna iar pana duminica mi-au mai aparut inca vreo 6 in alte zone ale corpului. Nu au lichid in ele, sunt rozalii. Daca ma scarpin se umfla. De ieri nu mi-a mai aparut niciuna si nu am nici un alt simptom. Deja la unele din ele s-a intarit nitel mijlocul, ca si cum s-ar usca. Le-am dat cu crema de galbenele in fiecare zi.
Ma gandesc ca ar putea fi urticarie. Am zugravii in casa deci ar putea fi de la praf ori de la mancare...in ultimele zile am mancat in vreo 2 locuri unde nu a fost senzationala mancare (eram pe graba si nu prea aveam alternativa, mi se face rau daca nu mananc ceva cand imi e foame).
Intrebarile mele sunt:
1- avand in vedere ca nu mi-a mai aparut nici una de ieri dimineata pana azi mai e cazul sa iau ceva?
2- daca da, ce anume? scade eficacitatea anticonceptionalelor?
3 - trebuie sa mananc / nu mananc ceva anume si pentru ce perioada?

Tind sa cred totusi ca e de la mancare. Din cate stiu eu la alergii trebuie in primul rand sa opresti cauza, ori eu stau in aceeasi casa cu praf de la zugravit si alte blande nu mi-au mai aparut.

Miercuri plec din tara si d-aia sunt tare nehotarata daca sa iau ceva sau nu. Imi e teama sa nu am probleme pe acolo, ca banuiesc ca nu poti cumpara aproape orice, ca la noi, fara reteta. Si sa stau sa alerg pe acolo dupa medic nu ma incanta deloc. Dar nici nu as vrea sa bag medicamente in mine daca nu e cazul.

Astept parerile voastre!
Multumesc

#2 2009-08-10 09:35:28

Jacqui
Platinum member
Inregistrat: 2008-09-18

Re: urticarie??

tre sa te duci la doctor...eu cand facem urticarie...(era de la mancare si plus lipsa de calciu) imi facea in vena calciu...simi treacea..mai bine ai merge la doc aici nu poate sati spuna nimeni ce sa iei ca sa o tratezi...:-\...iti da medicul ce tre sa iei....nu o poti lasa asa sa se treaca de la sine...poti face febre mari si multe chestii ....da un search pe google...si vezi nnu o mai da atata cu crema de galbenele ca poate nui face bine... disperat

Ultima oara a fost editat de akisandra (2009-08-10 09:37:00)

#3 2009-08-10 10:00:13

kzkazuia93
Full member
Inregistrat: 2008-07-06

ar fi fost utila o vizita la medic intr-adevar. daca nu se mai extind insa e un lucru bun. incearca sa identifici daca ai mancat ceva diferit de ce mananci zilnic, sau poate e doar faptul ca era un loc nou si cine stie cum o fi fost pastrata mancarea. incearca sa eviti lactatele in perioada asta ca de la caldura e cam periculos. la fel si cu carnea ai grija sa nu o ti prea mult.
ia preventiv xyzal. sau daca nu gasesti, atunci claritine. primul e un produs mai nou si mai bun. [sunt antialergice fara efecte secundare si fara interactiuni din cate stiu]

si daca te mananca in continuare, ia alcol mentolat de la farmacie si da-ti pe ele de cate ori simti nevoia

Ultima oara a fost editat de kzkazuia93 (2009-08-10 10:03:12)

#4 2009-08-11 12:08:58

hakuna_matata
New member
Inregistrat: 2007-09-28

Multumesc pentru sfaturi. Am luat Claritine, Xyzal nu am gasit.

Pupici

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.