homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Pentru doctoressa!

#1 2009-08-10 14:09:04

dana7
New member
Inregistrat: 2009-07-31

pentru doctoressa!

buna ziua!nu prea stiu foarte multe despre regulile forumului,sper ca daca gresesc sa nu se supere nimeni.
acum 3 saptamani am fost operata de chist ovarian;in urma operatiei am ramas cu o "foita" din ovarul stang(asa s-a exprimat doc)aveam lichid ciocolatiu ,suport pentru endometrioza,si mi-au gasit si la ovarul drept un chist mic,presupun ca era functional,pentru ca ,slava Domnului,ovarul mi-a ramas intreg.
problema mea este ca am inceput sa iau anticonceptionale de doua saptamani dar am senzatia ca piciorul stang e de gheata uneori ,imi simt degetele reci,si astazi ma inteapa bucatica aia mica de ovar care mi-a mai ramas in partea stanga.
e din cauza anticonceptionalelor?va rog sa-mi raspundeti pentru ca sunt foarte ingrijorata,mie piciorul imi amortea inainte de operatie pentru ca aveam chistul foarte mare,dar acum de ce?

#2 2009-08-10 14:15:10

x_ynna
Addicted member
Inregistrat: 2009-01-27

Re: pentru doctoressa!

tie de cand ti-a zis medicul ca poti lua AC?...stiu ca putin inainte(daca nu a fost o op la urgenta si la tine nu e cazul) si dupa operatie...o perioada este indicat sa nu folosesti...perioada aceea nu e prea mare dar din cate stiu eu nici chiar o saptamana...totusi nu cred ca e de la AC...si intepaturile pot fi de la operatie chiar...o sa te mai jeneze cand se schimba vremea...ai grija sa nu stai in frig...amorteala poate fi si de la o lipsa de calciu sau circulatie proasta...trebuie sa discuti cu medicul totusi despre AC...nu ti-a pomenit nimic de ele?

O sa te pastrez mereu in sufletul meu mamicutza mea scumpa!! grater

#3 2009-08-10 14:26:14

dana7
New member

mi-a spus sa le iau din prima zi cand imi vine ciclul menstrual. sa nu renunt la ele sub nici o forma,pentru ca oricum copii pe cale naturala nu voi putea face,asa ca trebuie sa le iau de acum pe timp nedeterminat.
cand eram la reanimare,mi-a fost foarte rau,am vomat de-am zis ca mor acolo si o asistenta a venit si mi-a facut o injectie de metoclopramid,cred,doar ca mi s-a incordat muschiul pe loc.tot pe partea stanga ,bineinteles.e posibil sa am probleme din cauza unei injectii facute aiurea?

#4 2009-08-10 14:32:09

x_ynna
Addicted member

...daca ti-a zis sa le iei atunci ia-le...eu eram la spital cand anestezistul a zis unei tipe sa le intrerupa atunci si o sa o opereze peste cateva zile din cauza ca folosea...asta depinde si de rezultatele la analize...in fine...fa cum ti s-a spus
...greata ti-a fost probabil de la anestezie...am vazut sa vomite si in timpul operatiei...iar de injectie...ea si palpeaza...vezi daca ai vreun nodul si daca e lezata zona...te mai doare si acum?asistenta a insistat desi tu erai f incordata?
...cat despre copii nu iti fa griji...am asistat la o operatie de chist ovarian...fffff mare...si doctorul povestea ca a avut o pacienta care a ramas doar cu jumatate de ovar functional...si dupa 5 ani de tratament a facut un copilash f dragalash

#5 2009-08-10 14:45:49

dana7
New member

iti multumesc pentru incurajare,sper din tot sufletul ca voi avea si eu copii,dar din pacate trompele mele sunt infundate si chiar daca as mai face o operatie ca sa mi le desfunde,nu stiu daca endometrioza nu-mi va distruge si ovarul drept.
ar fi bine ca problema mea cu degetele inghetate sa nu fie de la anticonceptionale,pentru ca trebuie neaparat sa le iau!

Publicitate

loading...

#6 2009-08-10 14:55:37

dana7
New member

multumesc!

#7 2009-08-11 00:41:18

x_ynna
Addicted member

cu placere dana...si imi sustin in continuare parerea...nu cred ca e de la AC...poate fi circulatia proasta sau ceva...dar nu cred ca e de la ele...

#8 2009-08-11 09:59:06

camysh
Moderator
Inregistrat: 2007-12-08

dana7 ai warn pt mesaje consecutive. citeste te rog regulamentul.

#9 2009-08-11 14:16:13

x_ynna
Addicted member

camysh...cred ca a fost vina mea...am scris eu un mesaj de care nu eram sigura si pentru ca nu aveam timp sa ma gandesc/lamuresc...l-am sters si am plecat...fata probabil a postat dupa mesajul meu care a disparut... sad ...imi pare rau...ma grabeam sa plec undeva si nu am mai putut ramane sa o lamuresc si nici nu am vazut ca mi-a mai multumit o data ca sa o avertizez...

Ultima oara a fost editat de x_ynna (2009-08-11 14:19:59)

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.