|
Nu esti logat.
Insuficienta lubrifiere#1 2007-07-01 14:39:46
insuficienta lubrifiereBuna.Am si eu o problemuta si sper sa gasesc un pic de ajutor si niste pareri aici,impreuna cu voi. Offline #2 2007-07-01 14:41:23
Re: insuficienta lubrifiereiei cumva anticonceptionale? VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #3 2007-07-01 14:43:19
Re: insuficienta lubrifiereNu .nu iau.M-am tot ferit de anticonceptionale din acuza altor probleme de sanatate pe care le am. Offline #4 2007-07-01 14:47:42
Re: insuficienta lubrifierePoate treci printr-o perioada mai stresanta... Ai licenta, sesiune, ceva? Ultima oara a fost editat de Papucica (2007-07-01 14:52:12) Offline #5 2007-07-01 14:51:16
Re: insuficienta lubrifiereai fost la doctor? VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline Publicitateloading...
#6 2007-07-01 14:53:34
Re: insuficienta lubrifiereDa .ma pregatesc pentru licenta ,intradevar.Dar nu are lgatura pentru ca problema asta nu a inceput acum.Este de ceva vreme si exista si in perioada in care eram relaxata.Mi-am facut niste analize la tiroida ,ma gandeam sa nu fie ceva legat de asta.Totul e ok. Offline #7 2007-07-01 14:55:25
Re: insuficienta lubrifierecred ca cea mai in masura sa iti raspunda la intrebarea asta este doctoressa care intra maine VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #8 2007-07-01 14:56:04
Re: insuficienta lubrifiereEi greseala mea aici este.Am fost la ginecolog dar nu am discutat despre asta.Se intampla de atata vreme incat aproape a devenit ceva normal la mine........Dar sunt constienta ca nu este ......... Offline #9 2007-07-01 14:57:11
Re: insuficienta lubrifieretrebuie sa ies acum.Va multumesc din suflet fetelor si va doresc o duminica minunata in continuare. Offline #10 2007-07-01 14:58:43
Re: insuficienta lubrifieresa inteleg ca tu nu te umezesti ca sa zic asa indiferent de cat de excitata esti? da sex oral ati incercat? VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #11 2007-07-01 14:58:49
Re: insuficienta lubrifiereAsa cum fiecare femeie e diferita asa poate ca sa si felul in care reactioneaza la excitare este diferit. Poate asa e felul tau... Offline #12 2007-07-02 13:21:08
Re: insuficienta lubrifierelipsa de lubrifiere poate avea diverse cauze...inteleg ca ai ceva probleme de sanatate....problema e prea complexa pentru a putea fi discutata pe un forum...unde oricum fiecare isi da cu parerea mai mult sau mai putin avizat....din pacate bunavointa nu e suficienta intotdeauna....asadar, discutia trebuie purtata cu medicul(care trebuie musai sa aiba preocupari in sexologie ) in cabinet Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #13 2007-07-02 16:48:41
Re: insuficienta lubrifiereda ,ai dreptate.Multumesc tuturor pentru sfaturi.Poate k ar fi mai bine sa-mi iau inima in dinti si sa vorbesc cu medicul meu.Poate gasesc o rezolvare la aceasta problema. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|