|
Nu esti logat.
Ce parere au baietii...Pagini: 1 Subiect inchis
#1 2009-08-11 19:48:49
Ce parere au baietii...Hello girls,ma gandeam eu asa....oare ce parere au baietii despre fetele care practica sexul oral,aveti idee,ati discutat vreodata cu vreun baiat despre asta? Offline #2 2009-08-11 21:15:12
Re: Ce parere au baietii...daca tu te simti bine in situatia in care esti si daca vrei intradevar sa faci treaba asta, atunci fa-o! avand in vedere ca el mai are pe cineva si tu totusi accepti situatia asta, eu zic ca poti sa iti permiti sa fii foarte egoista si sa nu faci decat ce ai tu chef si ce te face pe tine sa te simti bine! "Nu stii, ca numa-n lacuri cu noroi in fund cresc nuferi?" Offline #3 2009-08-11 21:22:11
Re: Ce parere au baietii...Eu ced ca parerile baietilor difera de la caz la caz...insa avand invedere ca va cunoasteti de 5 ani si ai incredere si daca ntr-adevar o doresti fa-o...sunt si de acord cu dea_ di...de ceea ce spune ca el mai are pe cineva...in asa situatie intr-adevar tu ai libertatea de a alege si ai tot dreptul sa-i spui nu daca nu vreai Offline #4 2009-08-11 21:22:49
Re: Ce parere au baietii...eu zic sa traiesti clipa,sa traiesti in prezent,nu cu gandul ca poate nu va dura relatia voastra pt totd. Offline #5 2009-08-11 22:08:55
Re: Ce parere au baietii...
eu de aici si din faptul ca a scris cuvantul "relatie" in ghilimele inteleg ca el are o prietena si ca ea e cealalta, a doua "Nu stii, ca numa-n lacuri cu noroi in fund cresc nuferi?" Offline Publicitateloading...
#6 2009-08-11 22:14:05
Re: Ce parere au baietii...
asa e... Offline #7 2009-08-11 22:14:21
Re: Ce parere au baietii...Ce dracului parere sa avem? Am eu o parere de alea care nu fac, in rest, n-am nici o parere. Offline #8 2009-08-11 22:17:37
Re: Ce parere au baietii...fetelor (si baietilor ) continuati discutia la topicul despre sex oral va rog Offline Subiect inchis Pagini: 1
© Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|