homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Cat timp sa astept sa raman insarcinata dupa scoaterea steriletului?

• Index
  •  » Vreau sa aflu
  •  » cat timp sa astept sa raman insarcinata dupa scoaterea steriletului?

#1 2009-08-10 20:12:55

picola84
Membru
Inregistrat: 2009-08-10

cat timp sa astept sa raman insarcinata dupa scoaterea steriletului?

buna, sunt noua pe aici, si nu stiu daca acest subiect a mai fost abordat....dar ma risc oricum hmm .
deci: am 25 de ani, si am avut pt 3 ani sterilet.l-am extras in ianuarie 2009.nu am avut probleme cu el, nu l-am tinut peste termen (din contra) si nu mi s-a intamplat sa raman insarcinata, cum am auzit ca se mai poate.intrebarea mea este daca o sa mai pot ramane insarcinata, caci mi s-a spus ca daca nu am avut nasteri inainte, era mai bine sa evit montarea lui (doctorul stia ca nu aveam nasteri sau avorturi si totusi mi l-a pus, am pp ca e totul ok).la cat timp as putea incepe sa incerc sa raman?ciudat este ca , desi in timpul utilizarii steriletului, nu aveam menstra f regulata, acum dupa extragere, incepe sa-mi vina cam cand trebuie, desi am un ciclu de 35 de zile.sper ca nu v-am plictisit... roll!aaaaaaaa, am uitat sa mai zic ca de vreo doua luni, cand am menstruatie, in loc sa ma tina 3-4 zile cat ma tinea inainte, ma tine doar vreo 2.si am mai mereu o stare de greata ca pms, ceea ce nu am avut niciodata in preajma menstrei.asta ar fi vreun semn de avort menstrual? va multumesc!

Ultima oara a fost editat de picola84 (2009-08-10 20:29:34)

#2 2009-08-12 01:36:08

IceBody
Full member
Inregistrat: 2007-03-22

Re: cat timp sa astept sa raman insarcinata dupa scoaterea steriletului?

nu este semn de avort menstrual.
dupa sterilet poti ramane oricand insarcinata.
deseori am auzit ca nu este bine sa iti pui sterilet daca nu ai avut nasteri,dar daca doctorul a spus ca este ok nu cred ca ar fii vreo problema.
cat despre schimbarile de care spui,se mai schimba corpul...

Dear Cupid,next time hit both !

#3 2009-08-12 08:39:20

camysh
Moderator
Inregistrat: 2007-12-08

Re: cat timp sa astept sa raman insarcinata dupa scoaterea steriletului?

la fel stiu si eu, ca nu e bine sa-l pui daca nu ai cel putin o nastere

insarcinata poti sa ramai oricand

Acum

• Index
  •  » Vreau sa aflu
  •  » cat timp sa astept sa raman insarcinata dupa scoaterea steriletului?

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.