homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Resemnare sau obsesie...-2

#20 2009-07-11 12:49:47

stefand 87
New member
Inregistrat: 2009-06-12

Re: resemnare sau obsesie...

da dupa toata chestia asta mi'a trimis ca ma intelege si este de acord cu mine..a lucrat ca are un job mai complicat..si ne'am mai vazut o singura data pana sa plec in italia...joi seara am stat putin impreuna..am avut senzatia ca la un moment dat iar s-a suparat pe aceiasi chestia ca zicea el ceva de gnu stii ce intentii am si eu ca idioata am zis doar acuma nu te gandesti iar la aceiasi catalogare..la care s'a ridicat brusc de pe banca si mi'a zis sa mergem..desi se oferise cu 2 zile sa ma duca la aeroport a zis ca a inteles ca am avion la 7 dimineata si nu 7 seara..si ca l-au chemat la munca in operatiune la 4 si nu crede ca poate amana..in fine si in seara cu pricina zicea ca are nu stiu ce operatiune...si oricum s-a purtat frumos in rest complimente multe etc ca ma asteapta..dar a si exagerat ca de maine nu ma mai vede nu ma mai atinge nu imi mai simte parfumul si i-am zis ca o sa stau de fapt o luna si nu doar doua sapt..si el lasa ca se vor transforma in 2 luni sau ramai definitiv ca nu te leaga nimic de mine si o pers pe care o vezi de 6 ori o uiti repede...in fine si dupa ce am plecat din parc cu tot cu chestia aia ca s-a ridicat brusc de pe banca s-a purtat frumos nu a dat semne ca s-ar fi suparat..si in masina cnd sa plec ne-am sarutat si mi-a zis ca plecarea mea va fi un test pt amandoi..si a zis ca nu suporta sa ma vada plecand si i-am zis atunci pleaca tu primul si m-am uitat frumosla el si l-am sarutat si el se uita trist..a doua zi maasteptam sa imi trimita un msj ceva ca stia ca plec..dimineata l-am vazut ca intrase putin pe mess dar eu eram pe off la el..si tot am asteptat pana la 4 dar nu a dat nimic asa ca iam trimis eu ca plec la aeroport si ca o sa imi fie dor de el si o sa ii simt lipsa l-am intrebat ce face si atat si kiss.dar nu mi-a raspuns la acel msj deloc nici pana acum..si nu inteleg de ce..adica i-am facut ceva atat de grav sau nu stiu...adica nici macar loc de buna ziua..ma asteptam sa fi facut asta cand ma intorceam sa nu mai rasp..nu stiu ce sa mai cred ..m-a ranit si am ajuns in italia si i-am lasat si un offline totusi ca am ajuns si ca imi cer scz daca l-am deranjat cu ceva de nu a mai vrut sa imi raspla msj..si ca ast un semn de la el..e ciudat ca nici pe net am vazut ca nu a mai fost de ieri..e foarte ciudat..voi ce ati crede si ce ati face in locul meu?oricum pana ajung in romania nu am de gand sa il mai caut deloc pentru ca nu meritam sa ma lase asa cu ochii in soare..adica nu inteleg la ce s-a mai vazut cu mine cu o seara inainte de a pleca ca dupa sa nu mai dea nci un semn si sa imi arate ca nu ii pasa de mine...chiar nu mai inteleg nimic...poate imi da-ti voi o idee sau niste sfaturi mai bune.multumesc si sa aveti un weekend cat mai placut ca mie mi-a cam stricat sederea in italia si toata vacanta.

#21 2009-07-11 15:02:08

Finesse
Banat
Inregistrat: 2009-01-16

Eu nu am răbdare să citesc at?ta, mai ales că e lipsit de litere mari, pauze şi paragrafe. Dar am şi eu o ?ntrebare? Cum puteţi vorbi de "te iubesc" după c?teva ?nt?lniri? Unii chiar aşa aruncă cu cuv?ntul ăsta ?n st?nga şi ?n dreapta?
De aia se miră mulţi că după multe relaţii eşuate şi dezamăgiri nu mai cred ?ntr-un "te iubesc" care s-ar putea să fie cel mai sincer dintre toate.
De ce se grăbeşte lumea aşa de tare "să se iubească"?

Goodnight moon

#22 2009-07-11 15:51:45

stefand 87
New member

Imi Cer Scz Ca Am Scris Asa Aurea Mai Sus.multumesc Pentru Sfat Oricum,insa Nu Am Zis Ca Il Iubesc Si Nici Pe El Nuil Credeam Cand Spunea Toate Alea De Iubire..ai Dreptate Dupa Cateva Intalniri Nu Se Poate Vorbi Despre Dragoste.nu Mi-a Dat Impresia Ca Are Pe Altcineva Insa Este Posibil Acest Lucru Am Luat Si In Calcul Asta Avand In Vedere Ca Sta Singur Si Are Si Un Job Unde Intra In Contact Cu Toata Lumea,este Ofiter In Politie Si Mai Stiu Ce Se Spune Despre Ei Ca Ar Fi Cei Mai Afemeiati..insa Este Un Barbat Care Ma Atrage Mult Din Toate Punctele De Vedere..si Fizic Si Intelectual Si Sentimental..si De Aia Imi Este Greu Sa Ma Obisnuiesc Cu Ideea Ca S-a Terminat Asa..cu Ochii In Soare..urasc Acest Sentiment De A Fi Lasata Asa..adica Nu Te Mai Caut Si Te Las Pe Tine Sa Iti Dai Seama Ca Nu Mai Vreau Sa Mai Continuam Rlatia, Mi Se Pare O Lipsa De Responsabilitate Si In Acelasi Timp O Delasare,iar Din Partea Unui Barbat O Mare Nesimtire.
  Sincer Nu Am Idee Ce L-a Deranjat De Asa Peste Noapte Nu Mai Vrea Sa Mai Fim Impreuna Si Refuza Orice Comunicare, Facandu-ma Sa Astept Un Msj Sau Un Semn Si Sa Stau Sa Ma Tot Gandesc...si Chestia Cu Cautatul..iti Dai Seama Cum M-as Simti Sa Il Sun Din Italia Si Sa Nu Imi Raspunda Sau Sa Imi Inchida Tel..este Clar Din Moment Ce Refuza Comunicarea Altfel Nu Mai Vrea Sa Il Mai Caut..sau Nu Stiu Ce Sa Mai Cred....
   Si Da Il Vreau Cu Adevarat Dar Niciodata Nu Am Sa Tin Pe Cineva Langa Mine Cu Forta, Pentru Ca Stiu Ca Nu Se Poate Asta.

#23 2009-07-11 15:56:05

Finesse
Banat
Inregistrat: 2009-01-16

offtopic Well, eu vorbeam de litere mari la ?nceputul propoziţiei, să ştim unde ?ncepe şi unde se termină tongue
?n rest, relax, ai timp ?n Italia să te g?ndeşti ce-o să faci c?nd te ?ntorci smile Pentru mine sincer, c?teva ?nt?lniri sau mesaje nu ar ?nsemna mare lucru. Iar chestiile astea cu 2 zile te caut ?ntruna, iar apoi o vreme refuz să te mai caut.. sincer, not impressive sad

Ultima oara a fost editat de Finesse (2009-07-11 15:58:13)

Goodnight moon

#24 2009-07-11 16:07:15

ryanna22
Hero member
Inregistrat: 2008-10-08

Eu zic sa i uiti pe amandoi, sa ti vezi linistita de vacanta, nu vad de ce ti ai complica existenta... huh

Publicitate

loading...

#25 2009-07-11 19:21:05

dea_di
Platinum member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2008-01-16

wow  cat stres in loc sa te bucuri de vacanta!!!  signof10
relaxeaza-te draga mea ca ala care e sa fie al tau, o sa fie no matter what!

"Nu stii, ca numa-n lacuri cu noroi in fund cresc nuferi?"

#26 2009-07-17 00:12:30

stefand 87
New member

Sincer nu mai inteleg nimic...azi am vb pe mess cu primul tip cel care m-a lasat cu ochii in soare..el s-abagat in seama si eu i-am zis ca m-am gandit la el si ca vreau sa il revad..i-am zis ca nu sunt in tara..mi-a zis ca si-a mai luat un job secundar ca isi ajuta familia ca trece printr-o situatie mai grea..si ca vorbim sa ne vedem cand ma intorc in tara..pe cealalta parte celalalt si-a cerut scz atunci ca nu a mai dat semne de viata si tot mi-a dat msje zilele astea ca ii e dor de mine..si eu azi i-am dat unul si el nu mia mai raspuns.
Deci sincer nici nu stiu ce sa mai cred..primul mi-a zis ca si el s-a gandit la mine si a inceput iar cu pupicuri si diminutive folosite de obicei de el ..iar celalalt nu stiu..deci nu stiu ce sa aleg...voi ce ati face in locul meu?
Oricum vacanta mi-a fost umbrita de toate gandurile astea oricat as incerca sa nu ma gandesc nu pot..ma gandesc...

#27 2009-07-17 17:12:56

anabella_n
Hero member
Inregistrat: 2009-04-17

stefand 87 a scris:

deci nu stiu ce sa aleg...voi ce ati face in locul meu?

sincer? mi-as gasi o ocupatie reala. as inceta sa mai construiesc scenarii fanteziste si sa gasesc drame acolo unde nu exista. nici macar n-ai avut o relatie cu vreunul dintre ei si te dai de ceasul mortii, ce sa faci, ce sa crezi de ce nu-ti raspund, etc
get a life, stiu ca suna dur si sarcastic, dar nu asta e scopul meu, ci pur si simplu te sfatuiesc sa cauti sa traiesti cu adevarat, nu sa construiesti o lume fantezista in care te consumi singura aiurea

#28 2009-08-12 07:05:44

stefand 87
New member

Revin aici dupa mult timp..dupa vacanta din italia...nu reusesc sa imi revin am incercat sa aplic sfaturile dar nu reusesc..Trec printr-o perioada proasta, imi caut job si colega de apt si nu imi gasesc nici una si nici alta.Plus ca am ajuns la stadiul in care nu mai inteleg nimic din viata mea, mi-am complicat existenta fara sa vreau.In acest timp nu am reusit sa ma lamuresc cu nici nul din cei doi baieti..cel mai mult sufar dupa primul..cat am fost in italia am vb o data pe mess si apoi mi-a dat un msj pe tel si nu ma mai asteptam sa ma mai caute.Si cum a ramas ca ne vedem cand ajung in bucuresti l-am anuntat ca m/am intors..cu o seara inainte am avut surpriza sa ma uit pe hi5ul lui si sa vad poze puse cu el si cu o alta fata ....am zis bine sa incerc dar poate ma cauta ca amic...de data asta a mers mai bine la pat...Dar mi-a spus ca el nu o poate lasa pe fata aia..pentru ca i-a ost alaturi in niste momente mai grele si ca ea nu i-a gresit cu nimic...ca nu poate sa imi promita ca vom fi impreuna..ca poate peste o sapt doua trei se va putea dar nu poate promite.Va spun sincer ca s-a purtat atata de frumos..si la urma sa imi zica ca la ce ma asteptam daca am vazut poze pe hi5 si mi/a si spus cand ne-am vazut ca are pe altcineva, insa nu inteleg la ce m-a mai cautat.Dupa a plecat acsa si mi-a dat niste mesaje...cand a plecat zicea ceva de genu sa ramanem prieteni ca el ma ajuta cu orice si eu i-am zis da dar vezi tu eu nu m-as gandi la tine ca la un prieten ci ca la un iubit..Si a continuat sa dea mesaje..eu i-am spus ca il inteleg si ca nu il judec si ca e alegerea lui doar ca m-as bucura sa imi dea o sansa pe viitor..si imi zice ca oricand daca ma poate ajuta cu ceva sa ii zic.Si i-am spus ca m-ar ajuta daca mi-ar acorda si mie o sansa candva pentru ca am niste sentimente pentru el si nu pot sa trec peste asa..si imi spune ca o sa am sansa dar ca nu promite ca vom fi impreuna..si incepe iar cu diminutive ca in toate mesajele de altfel gen angel..i-am spus ca si eu am pe altcineva dar a  spus ca nu il intereseaza ca atata timp cat am acceptat sa iesim la suc sa ne simtim bine etc..acum sunt total confuza si ma simt prost stiind ca am inselat baiatul celalalt chiar daca am senzatia ca si acela ma minte..uneori imi vine sa ma nasc a doua oara pentru a merita o alta sansa.I-am zis sa lasam sa treaca timpul sa vedem ce se intampla pt ca nu vreau se devin insistenta..si el sa am grija de mine si ca vorbim.Poate ma ajuta si pe mine cineva cu niste sfaturi dar nu judecat la rece..in sensul ca inimii nu poti sa ii comanzi, niste sfaturi cum sa trec peste mai repede sau cum sa ma port in continuare..ma simt folosita as vrea sa dispar in momentul asta..asa sunt toti barbatii se folosesc de tine si apoi te arunca ca pe o carpa...Va rog frumos ajutati-ma cu un sfat!

#29 2009-08-12 10:31:57

anabella_n
Hero member
Inregistrat: 2009-04-17

stefand 87 a scris:

Poate ma ajuta si pe mine cineva cu niste sfaturi dar nu judecat la rece.. in sensul ca inimii nu poti sa ii comanzi, niste sfaturi cum sa trec peste mai repede sau cum sa ma port in continuare..ma simt folosita as vrea sa dispar in momentul asta..asa sunt toti barbatii se folosesc de tine si apoi te arunca ca pe o carpa...Va rog frumos ajutati-ma cu un sfat!

unu: tu chiar crezi ca noi am putea sa-ti dam niste sfaturi altfel decat la rece intr-o situatie asa de aberanta ca asta?!

si doi: ai mai mult de 20 ani? ca vad ca existenta ta pare terminata din cauza unui tip cu care probabil ai facut sex de 2-3 ori maxim. daca ai avea mai multi ani, un job, rate pe cap, o casa de tinut, ai fi trecut printr-o relatie adevarata ca sa vezi cum e, cu siguranta existenta ta s-ar invarti in jurul unor probleme reale

#30 2009-08-12 12:36:39

papushik
Full member
Inregistrat: 2008-02-17

nu mai fi asa naiva, baiatu acela nu-ti poate oferii nici un viitor impreuna shi te cauta doar pt sex, si daca isi inseala iubita daca tu o sa-i devii iubita crezi ca nu te-ar insela si pe tine. incerca sa cunosti cat mai mult persoana si apoi sa ai o relatie serioasa

Ultima oara a fost editat de papushik (2009-08-12 12:38:12)

#31 2009-08-12 13:37:12

andrulina
Addicted member
Inregistrat: 2008-09-17

Invata sa nu mai crezi in vorbele oricui asa imdiat cum il cunosti....prea repede iti pui sperantele in cineva si cu niciunul n-ai iesit mai mult de 5 6 ori....nu e bine pt tine sa te aprinzi atat de rpd. Lasa-i in pace pe amandoi si nu-i mai cauta deloc, iar daca ei te cauta nu le raspunde pt ca amandoi au vrut doar sa se culce cu tine si atat n-au avut in cap altceva plus ca n-ai avut o relatie de lunga durata ca sa stai sa le raspunzi tu la mesajele lor sau sa le dai mesaje si sa ii bagi in seama si tot tu sa suferi. Nu inteleg pt ce-ti faci atatea ganduri cand tu practic nu ai fost cu niciunul asa si f rau ca te-ai culcat cu ala ca ai vazut ca o are pe aia si ramane cu ea....fi mai smechera putin si invata sa-i pui tu pe jar pe ei nu sa te puna ei pe tine....

#32 2009-08-12 13:39:39

ToandMe
Full member
Inregistrat: 2008-03-18

Asa zic si eu sa cunosti mai bine omul inainte de a avea o relatie cu el.Parerea mea e ca odata ce 2 oameni ajung in pat femeia nu mai poate sa fie la fel,incepe sa puna suflet,iar barbatul e altfel.Eu una asa cred.....si sfatul meu e ca incerca sa cunosti mai bine omul ca sa stii in ce te bagi.....ei sunt foarte smecheri si dc e sa pui suflet sa pui ptr cineva care intr-adevar merita,ca asa sunt multi care stiu sa zica ca vor relatii serioase,iar adevarul poate sa fie altfel....E cazul sa ne mai si demonstreze dc asta vor...

#33 2009-08-12 18:36:26

my_aa
Insomniac member
Inregistrat: 2007-10-29

Eu zic sa intrerupi legatura cu ei. Macar sa iti fie invatatura de minte, data viitoare sa nu te mai implici sentimental asa usor ...

Ultima oara a fost editat de my_aa (2009-08-12 18:37:18)

„Dă tot ce ai mai bun în tine, întrucât totul din viaţa ta îţi aparţine numai ţie.”

#34 2009-08-12 21:20:39

the.duchess
Full member
Inregistrat: 2009-08-06

chiar ca iti ocupi timpul cu tampenii....din ce povestesti se cunoaste d la o posta ca nu vor nimic de la tine...iar chestiile astea tu ar trebui sa le stii,gogosi de`ale baietilor le inghiteam si eu mai p la 15 ani da akum ii miros d la o posta cand m iau ku faze de genu "nu ma pot desparti de ea,dar cu tn vr sa fiu" bla bla bla forgetit no offense,inteleg ca pentru tine e grea situatia,doar ca singura trebuie sa iti impui ce sa accepti sau nu de la un tip.

i`m tryin` to do good, but the devil's fuckin` with me..

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.