homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Sarcina peste ciclu?

#1 2009-08-12 19:51:42

vio86
Membru
Inregistrat: 2009-08-12

sarcina peste ciclu?

buna sunt prima oara aici si as avea nevoie de o parere de la cineva specializat; din iunie nu mai am ciclu normal mi sa redus la jumatate la zile si la cantitate am in total aprox cat aveam alta data intr-o zi  si pe langa asta am aproape toate sindromele de sarcina: stare de rau ma deranjeaza mirosurile parfumurile care ii placeu ft mult nu le mai pot suporta, am devenit foarte pofticioasa chiar mi se face rau daca nu pot obtine ceea ce poftesc, ma dor sanii in continu, am inceput sa pun in ultimaluna in greutate aprox 3kg dar numai in zona abdominala si piept, nu pot suporta sa am pantalonii pe burta in ciuda faptului ca is largi simnt ca ma strang. Am facut test de 2 ori dar nu imi indica sarcina, la noi i familie mai multe fem au vut sarcina peste ciclu(bunica, mama, sora,matusi si o verisoara). Eu momentan is plecata din tara si vi doar in sept imi poate spune cineva ce poate insemna toate astea sa nu satau inca o luna asa disperata? Va multumesc

#2 2009-08-12 21:11:43

ela_ralu2006
Full member
Inregistrat: 2008-01-25

Re: sarcina peste ciclu?

mie fetele mi-au recomandat mereu sa fac o analiza din sange, asta arata imediat rezultatul. eu zic ca daca ar fi sarcina din iunie pana acum ar fi trebuit sa se pozitiveze testul, chiar daca ai ciclu peste sarcina. iei anticonceptionale?

#3 2009-08-12 22:27:43

alexa123
Hero member
De la: underground
Inregistrat: 2008-12-08

Ai avut contacte neprotejate?

Testul de sarcina iti indica 100% corect la 3 saptamani de la contactul cu pricina sau la 10 zile de la intarzierea menstruatiei. Sau poti face un Beta HCG la orice clinica..oricand.

Ultima oara a fost editat de alexa123 (2009-08-12 22:28:06)

when the pomp lights up,you shoot.

#4 2009-08-12 23:16:14

your.dream
Insomniac member
Inregistrat: 2008-06-06
Site

Daca ai avut contacte neprotejate te poti gandi si la sarcina... Simptomele descrise de tine seamana k cele de sarcina...dar nu inseamna 100% k asta e...
O analiza de sange Beta HCG sau un control ginecologic te-ar lamuri.

Iubesc si sunt iubita

#5 2009-08-13 14:30:15

vio86
Membru
Inregistrat: 2009-08-12

Multumesc pt raspunurile primite smile iar rferitr la intrebari: nu folosesc anticonceptionale si nici nu ne protejam ca ne dori ft mult sa avem familie.

Publicitate

loading...

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.