|
Nu esti logat.
Are cineva idee ce poate fi?#1 2009-07-12 20:35:35
are cineva idee ce poate fi?am o mica nedumerire...daca ma puteti ajuta cu o informatie...acum cateva min au inceput niste mancarimi aiurea si sa curga un lichid ciudat mai vascos asa...asemanator putin cu sperma atat ca "forma" cat si ca miros ( de 2 saptamani nu am mai avut contact sexual, si ala neterminat)...am intrerupt anticonceptionalele saptamana trecuta, vineri (le-am luat regulamentar, nici o abatere) pt ca am avut probl cu stomacul (asa mi s-a zis la urgenta, pt ca am tot vomitat sau avem stari sa vomit, numa ca nu mai aveam ce)..si daca tot vomitam am zis sa nu le iau ca nici nu isi fac efectul daca le dau afara si nici nu intretin nici un contact sexual...deci in pauza asta am stat cuminte, ah si am avut menstruatie de 2 ori...odata normal+ odata la 3 zile dupa ce nu am anticonceptionale...de obicei daca 3 zile nu iau pastile imi vine....sper ca ati inteles si ca imi puteti spune ce e cu lichidul ala foarte asemanator ca miros mai ales cu sperma, si daca ar exista vreo sansa sa fiu insarcinata? eu zic ca nu, si sunt destul de sigura...dar poate exista alte pareri bine fondate...multumesc...am uitat sa zic ca mi s-au inflamat putin si labiile...da probabil de la mancarimi Ultima oara a fost editat de lizz (2009-07-12 20:37:33) Offline #2 2009-07-12 21:10:00
Re: are cineva idee ce poate fi?eu zik k e vorba de candida ...astea sunt simptomele ....si trebuie tratament corespunzator ..be the best ...fuck the rest )) Offline #3 2009-07-12 21:13:27
Re: are cineva idee ce poate fi?asa deodata? chiar acum 40 de min cred ca m-a luat cred ca prefer candida decat sarcina, merci mult de raspuns, o sa ma duc la doctor cel mai sigur pt tratament....dar daca asta e, e oarecum mai bine merci Offline #4 2009-08-13 17:31:59
Re: are cineva idee ce poate fi?buna,as avea si eu o problema,poate ma puteti ajuta si pe mine.Ieri,din senin am inceput sa am senzatii de nevoie de urinat,arsuri,senzatii neplacute care persista!e foarte neplacuta senzatia si ma scoate din sarite,presupun ca ar putea fi infectie urinara sau nush...dar vreau cumva sa scap de aceasta problema,va rog sa ma ajutati,multumesc! Offline #5 2009-08-13 17:38:09
Re: are cineva idee ce poate fi?mergi intai si fa-ti un sumar de urina...apoi daca e ok mergi la un ginecolog...multa sanatate!! O sa te pastrez mereu in sufletul meu mamicutza mea scumpa!! Offline Publicitateloading...
#6 2009-08-13 17:40:02
Re: are cineva idee ce poate fi?multumesc pt raspuns Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|