homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Problema Ciclu

#1 2009-08-01 11:41:32

miiilten
New member
Inregistrat: 2009-04-01

Problema Ciclu

Buna, e a 4-a sau a 5-a oara cand revin cu interbari smile.. va rog sa ma iertati..Am doua intrebari daca se poate..

Am avut ciclu pe data de 19 iulie pana in 25, iar apoi in data 29 am avut doua contacte sexuale la interval de cam 1 ora, 2 .. cu prezervativ .. si ieri, 31, am avut scurgeri, aceeasi culoare ca la ciclu doar ca mai putin (mai putin decat jumatate dinn normal), odata dimineata, odata dupamasa, si odata seara.. Precizez ca nu am simtit nimic, dureri nimic, numai am vazut .. De la ce poate fi ? Poate fi vorba de sarcina ?

Acum alta intrebare, poti ramane insarcinata iar ciclu sa iti vina normal ? Aceeasi consistenta, cantitate, culoare, si cam la acelasi interval de timp .. ?

#2 2009-08-01 12:40:54

miiilten
New member

Re: Problema Ciclu

Mi-a venit si azi dimineata, mai putin ca ieri, deci daca ieri mi-a venit mai putin decat jumatate din cat imi vine normal, azi si mai putin .. nu stiu, sunt stresata.. de la ce poate fi ?

#3 2009-08-01 12:42:00

lady in black
Insomniac member
Inregistrat: 2007-11-28

din moment ce te-ai protejat nu vad de ce te gandesti la sarcina
contactele au fost mai dure?sangerarea poate fi ori de la ele, ori resturi de mesntra ori de la anumite afectiuni
daca se repeta te sfatuiesc sa mergi la medic

exista asa zisa menstra peste sarcina insa ea apare rar si difera cantitativ si calitativ de o menstra normala. asa ca raspunsul este nu

#4 2009-08-01 22:06:16

miiilten
New member

A inceput sa ma doara si burta, adica ovarele, ca la ciclu .. sad e prima oara cand patesc asa ceva, sunt destul de alarmata si stresata,

#5 2009-08-07 17:24:14

pisi_andreea
New member
Inregistrat: 2008-01-02

pe 30 iunie am luat ultima pastila de ac si apoi peste 3 zile mi-a venit menstruatia normal . dar dupa ce au trecut cele 7 zile nu am mai luat ac deoarece plecam in vacanta cu parintii 3 saptamani. au trceut 4 sapt de atunci si nu mi-a venit ciclu sad acu o sapt aveam mancarimi in zina genitala si secretii urate.acu am ramas doar cu o secretie alb-galbuie si ma mai inteapa ovarele din cand in cand .credeti ca e grav? sad o sa ma duc sapt viitoare la doctor dar pana atunci stau cu emotii

Publicitate

loading...

#6 2009-08-07 18:21:05

dea_di
Platinum member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2008-01-16

miiilten mergi la medic!

pisi_andreea daca nu ai avut contacte sexuale neprotejate, probabil ca ciclul intarzie din cauza ca ai intrerupt anticonceptionalele...cat despre mancarimile si secretiile acelea, ele pot indica o infectie, de aceea e bine sa mergi la medic

"Nu stii, ca numa-n lacuri cu noroi in fund cresc nuferi?"

#7 2009-08-11 21:51:34

mary79
Membru
Inregistrat: 2009-07-19

am 30 de ani si am si eu o nelamurire. in februarie am intrerupt anticonceptionalele (Diane 35 luate fara pauza vreo 4-5 ani) pentru ca am suferit o interventie chirurgicala (scoaterea amigdalelor). de atunci nu am mai luat ac, iar ciclul mi-a venit la o luna jumate, apoi la 2 luni si ceva. ultima menstra a fost pe 1 iulie. am mers saptamana trecuta la medic si mi-a dat Duphaston 10 pastile, 2 pe zi 5 zile si mi-a zis ca trebuie sa-mi vina ciclul in acest timp, iar dupa sa iau ac Miligest. aseara am terminat Duphastonul si nu am nici un simptom ca-mi vine ciclul. de mentionat ca in urma cu vreo 5 ani am patit la fel dupa ce am intrerupt ac Novinette, mi-a fost prescris acelasi tratament, dar mi-a venit inainte sa termin pastilele. acum nu stiu ce sa fac, cat sa astept... e normal ce se intampla?

#8 2009-08-13 16:40:27

mary79
Membru
Inregistrat: 2009-07-19

imi raspunde cineva si mie cineva in legatura cu problema de mai sus? au trecut deja 3 zile de la terminarea Duphastonului....

#9 2009-08-13 18:18:40

Al Pacino
Administrator
Participant la intalnirea nationala
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-02-01

mary79 a scris:

imi raspunde cineva si mie cineva in legatura cu problema de mai sus? au trecut deja 3 zile de la terminarea Duphastonului....

nu intra in panica..in 5-7 zile de la terminarea Duphaston vine menstra
sa fii gravida e exclus presupun....

Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop
informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot
inlocui examinarea directa de catre medic.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.