|
Nu esti logat.
Curiozitate.#1 2007-07-03 11:44:04
Curiozitate.Fetele voi cele care folositi Ob ati intrat vreodata cu el in apa,cum se face,nu intra apa,nu se umfla?Ma gandeam ca daca tot am spottingul asta poate cand plec la mare imi pun si eu Ob cu toate ca nu prea sunt de acord cu ele si nici nu curge mult. Unul langa altul pentru totdeauna... Offline #2 2007-07-03 11:46:33
Re: Curiozitate.pai eu nu am fost niciodata la mare fara sa fiu la menstruatie sunt experta mai intra apa, se mai umfla, dar asta daca stai pe perioada nelimitata in apa. daca intri cate 10-15 minute in apa e ok mami de minuni Offline #3 2007-07-03 11:49:06
Re: Curiozitate.eu nu am folosit. Am incercat o data si m-a enervat cumplit. Teoretic , apa nu are cum sa intre in vagin asa ca ar trebui sa fie ok. "Şi chiar dacă mă vei mai iubi Peste crivăţul iernii ce vine, Fără braţe, cu ochii pustii N-am să am ce întinde spre tine..." (Adrian Paunescu - Copaci fara padure) Offline #4 2007-07-03 11:49:09
Re: Curiozitate.Nu styu,eu cred ca nu imi mai pun nimik ca si asa nu curge mult doar foarte putin,am deja o sapt si ceva de cand tot curge poate se va opri si de la contactul cu apa nu styu ce am sa fac e cam aiurea... Unul langa altul pentru totdeauna... Offline #5 2007-07-03 11:53:06
Re: Curiozitate.Si eu aveam spotting si am mers la piscina.. mi-am luat O.B mini.. si dupa fiecare baie mergeam si-l schimbam ca nu mi se parea igienic sa stea imbibat cu clor.. si a fost ok.. No one deserves your tears..and who deserves them won't make you cry Offline Publicitateloading...
#6 2007-07-03 12:00:58
Re: Curiozitate.Si daca nu curge mult si nu pun nimik,are rost sa intorduc chestya aia in mine asa ptr o picatura-doua?V-am zis nu-s de acord cu ele Ob-urile. Unul langa altul pentru totdeauna... Offline #7 2007-07-03 12:02:15
Re: Curiozitate.nu pune alexia.....nu e musai necesar Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #8 2007-07-03 12:05:17
Re: Curiozitate.asa ma gandeam si eu doctoressa ca si asa daca nu curge mult,intrand in apa nu ma murdaresc,decat sa stau cu ala in mine si inplus styu ca nu-s foarte sanatoase,nu am nimik cu cele care folosesc dar eu pur si simplu ma feresc de ele.N-am sa pun si sper sa fie bine Doamne Ajuta poate si si opreste. Unul langa altul pentru totdeauna... Offline #9 2007-07-03 12:06:22Re: Curiozitate.ideea e sa nu se pateze slipul.... intra si tu in prima zi si vezi cum evolueaza treaba... cat curge, daca te patezi... etc! si dupa te hotarasti ce si cum! bafta si have fun there! El, poate e singurul ce poate Sa-mi promita, sa ma minta ca o sa treaca toate... Offline #10 2007-07-03 12:07:55
Re: Curiozitate.eu am fost acum 2 ani la mare si eram pe stop...si am folosit ob-uri pe toata perioada fara probleme.nu se umfla , nu iese, n-are absolut nimic! Cocorosie! Offline #11 2007-07-03 12:09:41
Re: Curiozitate.Pai da anna asa am sa fac ca nici macar nu curge sange(de fapt cred ca stiti cum este spottingul asta) e ceva mai mult maroniu asa si curge foarte putin si nu prea pateaza rau+ca imi iau costum inchis la culoare.La inceput a fost mai mult,vad cum evolueaza lucrurile atunci pe moment. Unul langa altul pentru totdeauna... Offline #12 2007-07-03 12:14:07Re: Curiozitate.poate se linisteste... ca oricum e incomod ob-ul... tre sa stai sa-l schimbi, mereu cu grija... etc! oricum... daca va fi nevoie nu e un capat de tara; nici eu nu sunt pro ob-uri, dar daca e nevoie... aia e! si buna ideea cu costumul inchis la culoare pooop Ultima oara a fost editat de annna (2007-07-03 12:19:13) El, poate e singurul ce poate Sa-mi promita, sa ma minta ca o sa treaca toate... Offline #13 2007-07-03 12:15:14
Re: Curiozitate.Sa dea Dumnezeu sa treaca pana vineri ca atunci plec,mai sunt 2 zile fara azi asa ca...poate poate.poop si eu. Unul langa altul pentru totdeauna... Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|