homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Dereglare hormonala?

#1 2009-08-09 22:12:05

lizz
New member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-11-13

dereglare hormonala?

am o intrebare...acum 5 saptamani am facut o pauza de anticonceptionale ca am avut probl cu stomacul si am vomitat des, dupa 3 zile de intrerupere mi-a venit ciclul, si la mai putin de o luna a venit din nou (perioada asta a fost fara pastile)...si am inceput pastilele in prima zi de ciclu si dupa ce am luat 7 zile am avut cintact sexual neptrotejat..mi-am continuat pastilele doar ca vineri si sambata am luat 2 pastile dintr-un blister mai vechi si acum am vazut ca imi vine iar....nu cred ca ar fi vorba de o sarcina ca am respectat perioada aia, e posibil ca acele pastile oare sa nu mai fi avut efect?

#2 2009-08-09 23:05:36

Alina Delia
Addicted member
De la: Cluj-Napoca
Inregistrat: 2007-12-16

Re: dereglare hormonala?

eu cred ca e spotting..daca iti vine peste apstiel..sau esti in perioada in care tre sa iti vina..adica pauza de 7 zile?
daca data si modul de pastrare a piluleor mai vechi au fost propice..atunci nu ai de ce sa iti faci griji

Cine rade la urma....gandeste mai incet dumbom

#3 2009-08-10 20:29:51

lizz
New member

nu nu, au trecut 10 zile...e  spotting-ul ca au trecut "sangerarea". pai si asta ce inseamna?nu cred ca pastilele au fost f vechi ca au fost luate maxim in luna mai, si termenul de expirrare am vazut ca e prin 2011 (iau Mercilon)...sunt sau nu protejata? nu ma mai joc oricum cu chestiile astea, prefer sa nu fac sex 2 luni decat sa ma joc cu sanatatea, dar sunt sau nu protejata?

sau mai astept 7 zile pt urmatorul contact sexual neprotejat?

Ultima oara a fost editat de lizz (2009-08-10 20:30:29)

#4 2009-08-12 20:32:23

lizz
New member

ok, in fiecare zi imi apare cate o pata inchisa la culoare si destul de putin pe lenjerie, si ultimele anticonceptionale au fost ok luate, aveti idee de la ce ar putea fi? de la indigestia aia ca am vomitat la mai putin de 3 ore de la pastila? sper sa ma luminati si pe mine smile multumesc

#5 2009-08-13 07:46:43

amiracurus
Full member
Inregistrat: 2008-08-05

buna! si eu ma confrunt cu o problema asemanatoare, in sensul ca am intrerupt pastilele si acum astept... au trecut vreo 4 zile de la data la care trebuia sa-mi vina, dar nu elimin decat niste cheaguri mici maro, odata cu secretia... a fost prima luna fara pastile, iar dereglari aveam si inainte sa incep sa le iau..  nu-ma ramane decat sa astept... kapitulation

Amira C.

Publicitate

loading...

#6 2009-08-13 10:31:57

your.dream
Insomniac member
Inregistrat: 2008-06-06
Site

Daca inainte sa incepi anticonceptionalele aveai un ciclu neregulat, asa va fi si acum daca le-ai intrerupt. Ai grija cu protectia daca nu vrei un bebe ca pot aparea ovulatii multiple...
Daca ai luat ultima foie corect, menstra va veni cu siguranta, chiar daca se lasa putin asteptata.Secretia maro e semn k se apropie wink

Iubesc si sunt iubita

#7 2009-08-13 16:49:50

pisi_andreea
New member
Inregistrat: 2008-01-02

si eu am intrerupt ac pe 30 iunie , pe 4 iulie mi-a venit menstruatia si de cand am terminat nu mi-a mai venit sad
am avut relatii cu partenerul de doar 2 saptamani si atunci cu prezervativ . Dar totusi mi-e frika de o sarcina . am fost la doctora si mi-a dat niste ovule pt niste secretii urate dar as vrea sa-mi fac si un test de sarcina ,cumva incurca rezultatul testului ovulele acelea? ca toata ziua am scurgeri de la ele.

#8 2009-08-13 16:51:11

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

nu, n-au treaba ovulele cu testul

#9 2009-08-13 20:11:53

lizz
New member

ce am uitat eu sa mentionez in cazul meu, si destul de important....in pauza aia de o luna pe care am facut-o intre blistere am avut uncontact sexual protejat, dar cu probleme asa ca am luat postinor (l-am luat corespunzator)...s-ar putea petele astea ciudate sa fie si de la postinor nu? chiar daca am reluat pastilele dee vreo 13 zile...

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.