homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Majorat-2

#20 2009-08-13 14:26:31

ryanna22
Hero member
Inregistrat: 2008-10-08

Re: majorat

april sunset a scris:

idee e ca ar costa mult. nu-i vorba de bani ca doar imi dau dar daca le cer cateva milioane logic ca ma vor intreba pe ce i-am cheltuit. as vrea sa merg in timisoara sau bucuresti sau la mareee hjarta daca am putea pleca samb si sa ne intoarcem luni as fi cea mai fericita, dar mama nu poate pt ca e profesoara si trebuie sa se duca in prima zi la scoala, tata ar putea sa se invoiasca dar de obicei lunea la el e cea mai grea zi si nu prea poate lipsi grater si sa plec de una singura cu el meu, tata mare ma lasa lol m-am gandit sa iau o prietena cu iubitul ei si sa stau "eu cu ea in camera si al meu cu al ei", dar ar costa prea mult, drumul, cazarea...iar ma apuca depresia lol  grater  grater

offtopic welcome back nu prea te am ami vz pe aici puss
iar in leg k problema ta,am o idee.... smile  daca zici k mama ta pleka la scoala iar tatal tau la servici,de ce nu organizezi o cina romantica acasa?sa fii doar u cu iuby tau... wink

#21 2009-08-14 10:36:27

april sunset
Insomniac member
De la: Paradisul femeilor
Inregistrat: 2008-12-28

ryanna22 a scris:

april sunset a scris:

idee e ca ar costa mult. nu-i vorba de bani ca doar imi dau dar daca le cer cateva milioane logic ca ma vor intreba pe ce i-am cheltuit. as vrea sa merg in timisoara sau bucuresti sau la mareee hjarta daca am putea pleca samb si sa ne intoarcem luni as fi cea mai fericita, dar mama nu poate pt ca e profesoara si trebuie sa se duca in prima zi la scoala, tata ar putea sa se invoiasca dar de obicei lunea la el e cea mai grea zi si nu prea poate lipsi grater si sa plec de una singura cu el meu, tata mare ma lasa lol m-am gandit sa iau o prietena cu iubitul ei si sa stau "eu cu ea in camera si al meu cu al ei", dar ar costa prea mult, drumul, cazarea...iar ma apuca depresia lol  grater  grater

offtopic welcome back nu prea te am ami vz pe aici puss
iar in leg k problema ta,am o idee.... smile  daca zici k mama ta pleka la scoala iar tatal tau la servici,de ce nu organizezi o cina romantica acasa?sa fii doar u cu iuby tau... wink

am intrat in fiecare zi, dar nici eu nu te-am vazut chicot nu ne-am nimerit la aceleasi topicuri puss
e faina ideea ta, dar problema e ca dimineata si eu sunt la scoala si voi ajunge acasa cam in acelasi timp cu mami, pe la 11-12 sad off...si mai e doar o luna, nici chef de cumparaturi nu mai am lol azi trebuia sa ma duc sa ma uit de niste bijuterii, dar mi-a pierit tot cheful
ms oricum draguto pt idee kram

bebe V., soarele si luna

#22 2009-08-14 12:03:53

ryanna22
Hero member
Inregistrat: 2008-10-08

off ce pacat sad  dar poate pana atunci iti vine alta idee,sau mie si ti zic tongue
n ai pt ce,orikand te ajut cu mare placere puss

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.