|
Nu esti logat.
Andreea-3#39 2009-05-21 22:08:29
Re: Andreeaofff saraca fata...Dumnezeu sa o aiba in paza acolo Sus! Un vrai homme ne séduit pas plusieurs femmes en même temps mais plusieurs fois la même. - Meilleures Pages When your ex says "you will never find anyone like me" and you reply "God I sure hope not. Offline #40 2009-05-22 01:13:57
Re: Andreeatatal meu a murit dupa 2 ani ce avut hepatita nimeni nu a stiut nimic,.,,nu avea nimic nimic nu il durea...a fac hepatitca cronica si dupa a facut ciroza...in ziua aia ma trimis la cumparaturi sammi iau haine cand am venit acasa ma trimis sa cumpar sau sa aduc de la izvor apa...toata ziua ma tot trimis prin toaate partile,,,,si cand am venit cu apa cand sa se duca in bucatarie dupa apa...pe hol a stigat la mine sa deschid luminile ca nu vede(a fost orbit total) din cauza ca a facut hemoragie interna...cred....sii lam dus la spital si adoua zi la 11 a murit:(( nu stiti cat am blestemat doctorul ala pt ca era beat cand am vb cu dansu daca ma creedeti!!!!!!era beat crita....cum??cum se poate asa ceva??cum??ce se intampla cu romania??nu stiti cata durere in familie mama a ramas sngura si eu cu 14 ani orfana de tata!!!pt ce???pt ca nu a fost doctorii cand trebuia???dc cand sa dus cu 5 luni inainte la toate controalele de sanatate pt carnetul de conducere nu ia spus ca are ciroza??????si ca peste cateva luni va muri?????sau poate stia si nu nea zis nimic,....eu nu am avut ocazia ca ultima zii din viata lui sa stau cu el..era ochii mea viata mea!!!si in ziua de azi ca au trecut 4 ani de cand a decedat ma gandesc ...a fost vina mea???ma simt ca o criminala!!!si toata viata ma voi simti asa ,,si cam atat..dar un caz asa sati moara cineva asa de repentin e ceva care...imi pare rau pt cine vb voi aici si fata care trebuia sa se casatoreasca!!doamneeeee!!! sa moara toti hootii si aia care fac rau nu oameni ccare toata viata lor a ajutat lumea care era necesitada!! Offline #41 2009-05-22 12:33:49
Re: Andreeapare rau aki ... nu a fost vina ta... eh lasa ca toate se platesc in viata asta... doctorii astia trb arsi de viiiiiiii...ciupartiti nenorocitii !!! #42 2009-05-22 12:43:57
Re: Andreeaofff cate povesti din astea stiu si eu.....cred ca imi ia o zi sa scriu! ce-mi aduc acuma aminte ca mi-au povestit ai mei asta toamna...ca a venit un medic ortoped la tata la firma ca vrea centrala termica, dar nu vroia chiar atunci ca zicea ca sta prost cu banii, ca de-abia asteapta sa vina iarna sa cada toti pe gheata sa isi rupa maini, picioare...sa aiba el bani sa-si puna centrala! Ultima oara a fost editat de dea_di (2009-05-22 12:44:31) "Nu stii, ca numa-n lacuri cu noroi in fund cresc nuferi?" Offline #43 2009-05-25 00:36:44
Re: AndreeaMarlyn sanatate mamei tale! when god made man she was only kidding. Offline Publicitateloading...
#44 2009-05-25 11:55:24
Re: Andreeafoarte trist topicul asta.. mariah carey - bye bye Offline #45 2009-08-13 20:15:27
Re: AndreeaA mai murit un baiat de 22 de ani! Offline #46 2009-08-13 20:53:17
Re: Andreea... They can because they think they can. Offline #47 2009-08-13 22:59:01
Re: Andreea Everything will be ok in the end. If it's not ok, it's not the end. Offline #48 2009-08-13 23:10:51
Re: AndreeaMarlyn, imi pare f rau pt prietenul tau... sper ca si el, si Andreea sa si fi gasit linistea in lumea ingerilor si de acolo de sus sa si ocroteasca familiile... Everything will be ok in the end. If it's not ok, it's not the end. Offline #49 2009-08-14 00:12:15
Re: AndreeaDoamne ,ce e viatza asa si altii nu dau 2 bani pe viatza lor.Imi vien sa plang:((( Offline #50 2009-08-14 12:11:18
Re: Andreea
Cat de adevarat Just a puppet on a lonely string, oh who would ever wanna be king ? Offline #51 2009-08-14 16:15:30
Re: AndreeaDoamne nici nu stiu ce sa scriu..doar ca multumesc ca..suntem sanatosi eu si iubi meu si familia si toti.. Daca ar fi sa aleg intre a respira si a te iubi, as folosi ultima suflare ca sa-ti spun "Te iubesc!"- Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|