|
Nu esti logat.
Oprirea unei probleme#1 2009-08-14 13:14:24
oprirea unei problemesalut, daca saptamana trecuta era innebunita ca nu stiam cum sa aflu daca sunt insarcinata sau nu, acum sunt din ce in ce mai sigura ce ....da, problema este ca momentan nu ne dorim acest bebe, chiar daca suntem de 4 ani jumate, si am decis sa recurgem la metoda avortului, Offline #2 2009-08-14 14:12:30
Re: oprirea unei problemeAlexandra eu iti dau sfatul sa nu faci avort.E o greseala in viatza sa faci asa ceva,e pacat MARE pacat.....ce vina are acel sufletel ca voi nu ati fost atenti?Asa a vrut Dumnezeu sa vi-l de-a acum,poate pe mai tarziu pe cand o sa vreti intradevar un bebe....nu o sa mai puteti face....o sa vezi k dupa ce il nasti ai fii in stare sa iti dai si viatza pt el si ti-ar fi parut rau de ceea ce vroiai sa faci. Offline #3 2009-08-14 15:28:17
Re: oprirea unei problemealexandra, este un topic cu medici ginecologi pe orase, poate gasesti acolo pe cineva din orasul tau. iti doresc numai bine Offline #4 2009-08-14 17:07:51
Re: oprirea unei problemeo sarcina adica un copil, un suflet, nu se numeste o problema...se numeste o binecuvantare de la Dumnezeu...am o prietena foarte apropiata care imi povesteste zi de zi cat de mult o uraste pe mama ei care de curand i-a dat vestea ca a facut avort.a luat viata fratelui sau surorii ei pe care nu avuto si si-a dorit-o dintotdeauna.fata nu a aflat decat dupa ce s-a consumat fapta...tot timpul isi zice ca daca stia mai devreme lucra ea sa intretina acel copil daca nu erau alte mijloace...foarte trist lucru este un avort...plus ca dupa asta chiar daca nu este pregatita femeia o sa se simta ingrozitor...vise, remuscari, deprimare... Ultima oara a fost editat de mayra19 (2009-08-14 17:09:04) Voi fii mereu lângă tine La rău şi la bine Când ai nevoie de mine Offline #5 2009-08-14 17:14:12
Re: oprirea unei problemeceau fetelor , e prima data cand scriu , si vreau sa-mi raspundeti si mie daca se poate ... sa va povestesc... de vreo 2 luni eu si sotul meu incercam sa avem un bebe, si nu am reusit inca, la gine am fost si nu am nimic, plus ca iau vitamine centrum si acid folic, si akm ult data mi-a zis doctorul ca am ceva infectie vaginala dar zice ca nu e mare problema, si mi-a recomandat polygynax, si akm sunt pe ciclu si dupa ce termin intentionam sa mai lucram la bebe, dar intrebarea mea este....oare nu pot ramane insarcinata din cauza infectiei ???? doc zice ca nu e problema, iar akm suntem plecati si din tara...nu stiu ce sa fac , eu nu as vrea sa le iau chiar akm....sper ca ati inteles ceva si hai sa vb pe forum... mssssss Mamica fericita de bebe Raul Mihai din 8.11.2010 Offline Publicitateloading...
#6 2009-08-14 17:20:39
Re: oprirea unei problemenu-mi raspunde nimeni ??? aici apar raspunsurile ?? scz dar sunt noua Mamica fericita de bebe Raul Mihai din 8.11.2010 Offline #7 2009-08-14 17:24:35
Re: oprirea unei problemeAlexandra iti sfatuiesc sa nu faci avort, mai tarziu iti va parea rau, dar asta depinde de tine, e un miracol sa ai un bebe, indiferent cand vine, in plus gandeste-te ca va veni momentul cand chiar vei dori sa ai un ingeras si nu vei putea avea.... trebuie sa te gandesti bine, mult succes !!! Mamica fericita de bebe Raul Mihai din 8.11.2010 Offline #8 2009-08-14 20:17:18
Re: oprirea unei problemelaviG, ti-am raspuns dincolo Offline #9 2009-08-15 16:53:50
Re: oprirea unei probleme"Rep.: http://setapartlife.com/Faithfully_%7BOriginal%7D.html "...Orice ni se da bun si orice dar desavarsit este de sus, pogorandu-se de la Tatal luminilor, in care nu este schimbare, nici umbra de mutare"Iacob 1:17 Offline #10 2009-08-15 17:55:08
Re: oprirea unei probleme
cica "medic care jura sa protejeze viata" Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12) Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/ Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|