homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Cred ca este la un pas de a ma insela. cum sa il abordez?-2

#20 2009-08-16 23:34:35

sunshine16
Banat
Inregistrat: 2008-09-01
Site

Re: cred ca este la un pas de a ma insela. cum sa il abordez?

Oricum noi vedem problema din afara... imi dau seama ca nu vrea sa se desparta din moment ce se gandeste cum sa rezolve problema...

Eu am mai fost casatorita si mi-a ajuns de cate ori am sperat ca se va schimba sau am sperat sa salvez casnicia...

Daca lupta numai unul si pe celalala il doare undeva... nu se ajunge nicaieri.

Tocmai de asta... mai bine sa vada care ii sunt intentiile de pe acum ... decat sa mai stea vreo 5 ani langa el si sa sufere degeaba.
Si din moment ce i-a spus ca o sa se culce cu prietena ei... eu nu vad nicaieri respect, iubire... si nici macar rusine...

True sophistication lies in simplicity!

www.bubulinagospodina.com

#21 2009-08-16 23:42:37

carmen_21
Insomniac member
De la: ei
Inregistrat: 2008-03-19

Re: cred ca este la un pas de a ma insela. cum sa il abordez?

eu mereu am considerat ca pt cel pe care il iubesti trebuie sa lupti... de fapt eu am o problema, daca imi propun ceva nu ma mai las chicot
bineinteles, fara sa ma insjosesc si umilesc
pt iubi nu prea a fost nevoie sa lupt...dar cand am simtit ca lucrurile incep sa scartie m am "trezit" , n am stat sa las "cum o fi", sa fac teste si alte cele
am o prietena care era innebunita dupa un tip si n avea nicio sansa... si am sfatuit-o mereu sa incerce, sa lupte, sa se bage daca il vrea... el s a purtat vreo 2 luni ca naiba cu ea -in sensul ca n o baga in seama, vorbeau cand avea el chef- si apoi s a transformat in ingeras... nu iese din cuvintele ei si au trecut 2-3 ani de atunci

cand simti ca se mai poate face ceva eu cred ca merita sa lupti... la urma urmei e usor sa zici "lasa-l", dar fiecare om stie ce e mai bine pt el, ce il face fericit... decat demna, orgolioasa si frustrata, mai bine asa cum vreau eu big_smile
si repet, nu ma refer la umilinte, batai, jigniri

Everything will be ok in the end.
If it's not ok, it's not the end.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.