|
Nu esti logat.
Speriata#1 2009-08-08 11:16:14
speriatafetelor am fost acum 4 luni la epilat si dupa a inceput sa imi creasca un fir pe sub piele pe picior. am tot incercat sa il scot ca pe un cos da pur si simplu nu iesea. locul ala s'a intarit si tot timpul crestea asa k am incercat cu un ac, intai l'am dat prin spirt si apoi am facut o gaura mica sa scot firul de par, am descoperit ca erau vreo 3 pe acolo dintre care unul foarte mare. azi m'am uitat in acel loc si s'a cam umflat, e rosu si ma doare putin cand pun mana. ce e de facut? Ultima oara a fost editat de sad.sad.angel (2009-08-08 11:17:50) Offline #2 2009-08-08 11:17:48
Re: speriataPai sa astepti sa treaca, cam atat. Daca esti sigura ca le-ai scos pe toate, da cu o crema de galbenele sau un baneocin sa se vindece mai repede. #3 2009-08-08 11:19:33
Re: speriatasi pe tine la fel te durea si se umflase dupa ce le'ai scos? mama mi'a zis k e posibil sa coaca sau sa ma fi infectat Offline #4 2009-08-08 15:01:27
Re: speriatammm suna urat! De ce nu te duci si vorbesti cu o farmacista. Cu siguranta iti va spune ce sa faci sau ai putea .... sa dai o fuga pana la camera de garda si doar sa pui o intrebare. "Ai nevoie de atat de putin pentru a fi fericit" - Armand ____________________________ Ma plangeam ca nu am bani de sandale, pana cand am intalnit un om fara picioare Offline #5 2009-08-08 15:03:11
Re: speriata
da se mai umfla din cand in cand, se mai linisteste.. eu nu stiu cum sa bag acul sa le scot, asa ca fiind inca acolo e cam greu Publicitateloading...
#6 2009-08-08 15:11:15
Re: speriataoff si la mine e acelasi lucru, semne de la scosul firelor de sub piele si am si eu o buba, asa ca un cos caci am strans colo pan' s-a rupt pielea, si e tare locul, dar nu ma doare si nu trece are deja doua luni, firul l-am putut scoate abia de o saptamina si era lung de mama focului... nu stiu cumsa vindec locul ca taaare arat mai e asa piciorul... Ce que femme veut, Dieu le veut! Offline #7 2009-08-08 18:43:31Re: speriataNu am solutie de vindecare, dar eu am obs ca la mine, daca le las sa creasca (asta daca sunt adanc in piele) si nu bag ac, nimic, pana la urma se face un fel de bubita mica, si se subtiaza pielea, si dupa se pot scoate ca si cum ai stoarce un cos. Cel putin eu asa fac, ca mi-e frica cu acul la cele adanc bagate in piele. Offline #8 2009-08-08 19:01:35
Re: speriataImi place semnatura ta, kristall Just a puppet on a lonely string, oh who would ever wanna be king ? Offline #9 2009-08-11 15:28:41
Re: speriataMerci kdeea e o maxima frantuzeasca... veche de tot Ce que femme veut, Dieu le veut! Offline #10 2009-08-12 00:00:54
Re: speriataun prieten deal meu ia iesit un par pe spate dar pe sub piele sau inauntru nu stiu exact cum si o trebuit sa se opereze :-o Offline #11 2009-08-12 11:18:26
Re: speriatasi eu se pare k m'am speriat degeaba... dupa ce am vazut k se umfla nu i'am mai facut nimic si a inceput sa'si revina singura... acum astept sa treaca roseata aia de tot Offline #12 2009-08-17 12:15:10
Re: speriatafetelor, eu va recomand in zona unde aveti astfel de probleme cu firele de par sa faceti o epilare definitiva. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|