homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Durere vaginala. Sper sa nu fi facut un offtopic.

#1 2009-08-17 15:01:22

vladutz
New member
Inregistrat: 2009-06-19

durere vaginala. Sper sa nu fi facut un offtopic.

De 2-3 zile prietenea mea se plange ca o doare vaginul mai exec " in partea de jos " nu am mai avut contact sexual de 2 saptamani. Imi spune ca o doare si o mananca " chidila " dar inafara si f putin inauntru,i s-ar si umflat un pic. Imi spune ca i curge si ceva lichid dar i-ar mai fi curs,d knd si-a inceput viata sexuala. Ea are 15 ani si de 4 luni si-a inceput viata sexuala. Va cer ajutorul sa o pot ajuta si eu l randul meu sad sa o linistesc. Ce ar putea fii ? VA MULTUNESC FRUMOS.  si daca am facut offtopic inca odata scuzele mele !

#2 2009-08-17 15:18:46

Soleil
Addicted member
Inregistrat: 2007-01-31

Re: durere vaginala. Sper sa nu fi facut un offtopic.

Din ce spui tu, mancarimile si scurgerea ar putea fi de la o infectie cu candida sau chiar alt tip de infectie, poate chiar o BTS. Cu durerea din vagin nu mi-e clar de la ce ar putea fi...
Neaparat trebuie de mers la ginecolog, pentru ca noi aici nu ne putem decat da cu parerea...iar o infectie netratata poate duce in timp la probleme mult mai grave. Deci fara rusine la medic, neaparat!

"Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă."
Thé à la menthe hjarta

#3 2009-08-17 15:22:30

vladutz
New member

acuma imi spune ca a duruto azi noapte sad dar i s-a desumflat un pic. si inauntru nu o doare decat inafara sad

Ultima oara a fost editat de vladutz (2009-08-17 15:23:14)

#4 2009-08-17 15:23:51

Soleil
Addicted member

Trebuie mers la medic, cum am spus. Prefera sa stea sa o doara?
Nu e neaparat sa fie ceva grav, dar doar la medic se poate vedea despre ce e vorba si sa primeasca un tratament.

"Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă."
Thé à la menthe hjarta

#5 2009-08-17 15:25:52

vladutz
New member

multumesc

Publicitate

loading...

#6 2009-08-17 15:26:35

Soleil
Addicted member

N-ai pentru ce. Curaj si sa ne tii la curent!
Sanatate multa!

Thé à la menthe hjarta

#7 2009-08-17 15:33:04

vladutz
New member

O sa va tin normal.Dar la sf sapt o sa merg cu ea la doctor, pentru ca e l tara acuma sad sper sa fie totul OK ,sa nu apara complicarii.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.