|
Nu esti logat.
Vulvovaginita micotica (?)#1 2009-08-16 12:13:21
vulvovaginita micotica (?)Buna ziua, Offline #2 2009-08-16 12:52:19
Re: vulvovaginita micotica (?)cel mai bine ar fi sa recoltezi o secretie vaginala cu antibiograma si antifungigrama. dar dupa 5 zile de la terminarea tratamentului acesta. dupa simptome s-ar putea sa nu fie nicio micoza. dar cel mai bine iti faci o secretie dar la 5 zile dupa ce ai terminat tratamentul cu ovule si cu nizoral pe gura. pare sa nu fie micotica ci de alta origine. In cele 5 zile de cosmar sa nu faci spalaturi vaginale sau sa pui ovule sau sa iei ceva antimicotic pe gura ca altfel degeaba faci secretia. Offline #3 2009-08-17 01:35:12
Re: vulvovaginita micotica (?)Eu nu cred k este normal sa nu-ti treaca dupa o sapt de tratament, mai ales k tratamentul este dat de un doctor, nu luat de capul tau. Si eu m-am confruntat cu o astfel de problema, iar dupa cateva zile (4-5 zile) de tratament deja ma simteam mai bine... Nu stiu ce sa zic, mai bine fa o analiza la secretie cu antifungigrama k sa mergi la sigur. Offline #4 2009-08-17 08:47:17
Re: vulvovaginita micotica (?)
Parerea mea este sa consulti un alt medic. Trebuie facut o analiza de secretie sa vezi exact despre ce este vorba, eventual si o antifungigrama ca sa vezi cu ce sa te tratezi, la sigur. Fericita mamica de Aida Maria! Offline #5 2009-08-17 16:42:04
Re: vulvovaginita micotica (?)Multumesc pentru raspunsuri! Offline Publicitateloading...
© Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|