|
Nu esti logat.
Intarziere menstruatie#1 2009-08-17 13:35:24
intarziere menstruatiebuna ziua.dupa o perioada de 1 an jumate de luat harmonet am decis luna trecuta sa fac o pauza.aceasta este prima luna cand nu am mai luat.de obicei imi venea la 29 de zile,adik ar fi trebuit sa-mi vina pe 8august.ink nu mi-a venit desi am durerile de burta specifice.de la ultima menstr. nu am avut nici un contact sexual. care ar putea fi cauza acestei intarzieri? ar trebui sa fiu ingrijorata?(la ultimu consult am aflat k am candida vaginala. ar putea fi asta cauza?) Offline #2 2009-08-17 13:41:22
Re: intarziere menstruatiesi mie mi s-a dereglat foarte mult dupa ce n-am mai luat ac. Daca inainte il aveai neregulat, acum cu siguranta se va deregla din nou. O sa vina, ai sa vezi. Ultima oara a fost editat de alexa123 (2009-08-17 13:41:57) when the pomp lights up,you shoot. Offline #3 2009-08-17 16:22:10
Re: intarziere menstruatieMerci mult pt raspuns...am sa incerc sa nu-mi mai fac griji legat de asta. Offline #4 2009-08-17 18:04:13
Re: intarziere menstruatienu krd ca ar trebui sa iti faci nici un fel de griji,prietenei mele i s-a intamplat la fel trebuia sa i vina in data de 13. I-a venit in 20 ! Fi linistita. Aceasta intrziere poate fi si pe baza de stres.nu te mai gandi la probleme sau stiu eu .. sper sa fi ok. si stai linistita Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|