|
Nu esti logat.
Probleme cu yasmin#1 2009-08-17 10:03:31
probleme cu yasminam facut o mare prostie de care abia azi mi-am dat seama...duminica trecuta am luat pastila pt ultima duminica din folie(nu cea p care trebuia sa o iau) iar luni cand am vazut ca pastila pt acea duminica era inca acolo am crezut ca am uitat sa iau pastila si am luat 2 pastile si cea pt duminica p care nu o luasem corect si cea pt luni,iar eu abia azi mi-am dat seama ca practic lunea trecuta am luat 2 pastile degeaba si ca pastila pt ultima duminica deja am luat-o...ce este de facut acum?am facut o mare prostie,nu? Pentru a fi popular da-le oamenilor vesti bune despre obiceiurile lor proaste! Offline #2 2009-08-17 18:43:17
Re: probleme cu yasminNu ai facut nici o prostie. La finalul foliei, mai ia o pastila de pe o folie de rezerva, ca sa faci 21 de pastilute luate corect si sa mentii protectia si in pauza. Nu e nici o tragedie. Fericita mamica de Aida Maria! Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|