|
Nu esti logat.
Schimbare anticonceptionale#1 2009-06-22 21:20:15
schimbare anticonceptionalebuna seara revin cu o problema care maq framanta am fost azi la control ginecologic mi-a facut un eco iar doctorul mi-a pus diagnosticul de boala inflamatorie pelvina ,eu am sangerat in urma mercilonului si m-am speriat crezand ca am ceva chisturi dar doctorul mi-a zis ca nu sunt probleme de genul asta.acum awm nelamuriri mi-a schimbat anticonceptionalele cu karissa.eu ce sa mai cred acum mercilonul nu a fost bun pentru organismul meu am avut sangerari toata luna de fapt prima luna iar acum am inceput cu karissa va rog sa-mi spuneti din experienta vostra la ce sa ma astept acum la sangerari iar toata luna la spoting va rog ajutati-ma cu sfaturi Offline #2 2009-06-22 21:26:01
Re: schimbare anticonceptionalefiecare organism reactioneaza diferit la fiecare fel de ac. incearca o luna si cu astea,probabil nu o sa mai ai probleme. de ex,eu m-am ingrasat destul in 3 luni de diane 35... vreo 4 kg. mi s-au schimbat cu yasmin,si n-am mai avut absolut nimic. deci e posibil sa nu mai ai nicio problema Offline #3 2009-06-22 21:49:58
Re: schimbare anticonceptionalemultumesc sanatate si sa fie bine Offline #4 2009-06-22 23:23:46
Re: schimbare anticonceptionale...eu am schimbat loette cu karissa si nu am avut nicio problema, nici spotting nici altceva...sunt usor de suportat...dar in prima luna de loette am avut si eu dereglari...adica spotting...apoi totul a intrat in normal... O sa te pastrez mereu in sufletul meu mamicutza mea scumpa!! Offline #5 2009-06-23 11:23:26
Re: schimbare anticonceptionaleof of sa fie bine va doresc la toate care ati avut probleme de genul asta Offline Publicitateloading...
#6 2009-08-18 19:16:40
Re: schimbare anticonceptionaleeu am luat o perioada buna de timp yasmin, insa imi cam taiau pofta de prostioare. cand am mers ultima data la gine mi-a prescris karissa, care dupa spusele dumneaei au o concentratie mai mica. am inceput sa le iau de 2-3 zile insa ma simt cam greoaie si am picioarele ca niste pompite de umflate. o fi de la pastile? There is no surprise more magical than the surprise of being loved. It is God's finger on man's shoulder. (Charles Morgan) Offline #7 2009-08-18 19:27:17
Re: schimbare anticonceptionaledak iei anticonceptionalele corect menstra vine numai in pauza. In primele 3 luni de administrare poate aparea pe parcursul foliei mici sangerari care se numesc spotting si apare pana se obisnuieste organismul cu anticonceptionalele. Iubesc si sunt iubita Offline #8 2009-08-18 19:45:30
Re: schimbare anticonceptionalesi cu piciorusele umflate cum ramane? e posibil sa retin mai multa apa cu, karissa?(comparativ cu yasmin) There is no surprise more magical than the surprise of being loved. It is God's finger on man's shoulder. (Charles Morgan) Offline #9 2009-08-18 21:41:36
Re: schimbare anticonceptionalese poate sa retii mai multa apa cu karissa decat cu yasmin.Cumnatei mele care este un pic mai grasuta i-a recomandat dpctorul yasmin k sa nu retina apa... Iubesc si sunt iubita Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|