|
Nu esti logat.
Refacerea dupa chiuretaj#1 2009-08-19 00:28:20
refacerea dupa chiuretajBuna seara!!!Sper din tot sufletul sa ma ajute si pe mine cineva....acum 2 luni am pierdut o sarcina (6 sapt), nu se stiu cauzele, am fost chiuretata...la 28 de zile dupa chiuretaj mi-a venit ciclul (20 iulie).Problema mea este ca in ultima sapt am avut o secretie ciudata cand maronie, cand rozalie si astazi iar maronie, mentionez ca peste 2 zile ar trebui sa-mi vina ciclul dar nici un semn de asa ceva...secretia ar putea fi urmare a curatirii uterului sau ceva grav?sper sa nu fie nimic grav ...am fost la dr asteptam rezulatul dar stau cu sufletul la gura...a mai trecut cineva prin asa ceva? Offline #2 2009-08-19 00:55:13
Re: refacerea dupa chiuretajela eu nu am trecut prin asa ceva dar din cate stiu eu nu ai de ce sa iti faci griji...o data cu avortul au avut in organismul tau niste schimbari fortate si e posibil sa fie deregalari cauzate de aceste schimbari...nu cred ca ai de ce sa iti faci griji...nu e nimic grav O sa te pastrez mereu in sufletul meu mamicutza mea scumpa!! Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|