|
Nu esti logat.
Cum pot scapa de durerile de picioare?#1 2007-07-04 12:15:30
cum pot scapa de durerile de picioare?sambata am fost nasa si am dansat de mi-am rupt picioarele nu mai am piele pe pernute si ma ustura la fiecare pas pe care il fac. ma asteptam sa-mi treaca dar se pare ca nu da semne de mai bine...am facut bai cu sare, le-am uns cu creme...nu stiu ce sa le mai fac sa se simta bine . o idee ceva? multumesc! mami de minuni Offline #2 2007-07-04 12:42:51
Re: cum pot scapa de durerile de picioare?repaus la pat citeva zile si continua sa le ingrijesti Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #3 2007-07-04 12:50:59
Re: cum pot scapa de durerile de picioare?Foloseste crema de galbenele in zonele unde nu ai piele si fa bai caldute in care adaugi cateva picaturi de ulei de lavanda sau niste sara de baie. #4 2007-07-04 13:09:13
Re: cum pot scapa de durerile de picioare?eu m-am trezit dimineata cu o durere ciudata la o gamba, cam in linie dreapta de sus in jos. Doare la cea mai mica atingere. Parca ar fi pe traseul unui vas de sange. Dar e posibil asa ceva? Sa doara un vas de sange? "Şi chiar dacă mă vei mai iubi Peste crivăţul iernii ce vine, Fără braţe, cu ochii pustii N-am să am ce întinde spre tine..." (Adrian Paunescu - Copaci fara padure) Offline #5 2007-07-04 13:26:12
Re: cum pot scapa de durerile de picioare?sigur...sa nu faci varice Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline Publicitateloading...
© Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|