homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Care sunt cele mai bune ovule cu lactobacili pentru refacerea florei?

• Index
  •  » Vreau sa aflu
  •  » care sunt cele mai bune ovule cu lactobacili pentru refacerea florei?

#1 2009-08-19 12:00:54

tweegirl
New member
Inregistrat: 2009-03-08

care sunt cele mai bune ovule cu lactobacili pentru refacerea florei?

Vreau sa urmez un tratament pentru refacerea florei si nu stiu ce sa aleg dintre ce e pe piata in acest domeniu. Am vazut ca exista gyniel, gynophilus, viviflor. Pe care le-ati recomanda? Eu am facut un tratament cu viviflor mai demult si m-am inteles bine cu ele, dar mi s-a parut ca mi-a marit considerabil secretia, desi nu era patogena si am ceva retineri sa le iau. Momentan folosesc actigelul de la bioclin dar nu stiu exact ce sa cred despre el. Mi-am pus o singura data si mi se pare ca mare lucru nu a facut, inflamatia e inca acolo. Plus ca m-am chinuit rau cu aplicatorul, ma cam doare cand incerc sa-l introduc. Am avut candida si am scapat de ea, dar mi-a ramas o inflamatie de care nu am reusit sa scap cu antiinflamatoare si mi s-a recomandat sa-mi refac flora, care este probabil dereglata dupa infectie.

#2 2009-08-19 13:09:12

gargarita
Moderator
Inregistrat: 2008-01-27

Re: care sunt cele mai bune ovule cu lactobacili pentru refacerea florei?

scuze ca nu scriu ca sa te ajut... as vrea sa te intreb ce antiinflamatoare ai folosit

eu n-am folosit decat viviflor deci nu pot sa fac o comparatie. plus ca ar trebui evaluate cumva rezultatele si e mai greu

bioclinul incearca sa-l aplici direct cu degetul. e muuult ma bine

#3 2009-08-19 13:31:28

tweegirl
New member

Pe mine ma intereseaza sa aflu pareri despre ele pentru ca nu stiu exact ce sa fac. Am folosit supozitoare diclofenac 5 zile si m-au ajutat pe moment, dar ulterior inflamatia a revenit. Apoi am mai intrebat ce as putea face si mi s-a spus ca e posibil ca flora sa fie dereglata in urma infectiei si ca ar fi bine sa fac un tratament de refacere. Am vorbit si cu doctorita mea care m-a lamurit bustean  big_smile . Mi-a zis sa incerc cu bioclin si apoi eventual cu ovule cu lactobacili, in functie de cum ma simt. Asta dupa ce i-am zis eu ce citisem si ce sfaturi primisem de la altii. Am intrebat-o si pe ea ce ovule cu lactobacili recomanda si zicea ca viviflor, dar am senzatia ca de celelalte nu stie prea multe. Tie ti s-a marit volumul de secretie dupa tratamentul cu viviflor? Eu una aveam o secretie mai mult apoasa asa, dar destul de multa si sincera sa fiu inainte sa le pun nu era la fel. Nu stiu ce sa cred.

#4 2009-08-19 14:05:34

kadiha
Full member
Inregistrat: 2009-08-07

tweeegirl daca esti sigura ca nu mai candidoza si ai repetat examenul de secretie eu iti recomand sa incerci un incredere capsulele Gynie L introduci o capsula dimineata si una seara inainte de culcare 7 zile faci acest tratament. Flaconul are 15 capsule se pot administra si oral asta in cazul in care ai candida intestinala. Exista mai multe variante de tratament, fie iei o capsula oral si una vaginal ca sa actioneze si pt flora intestinala si pt flora vaginala, fie ei doar oral in cazul in care ai probleme doar cu candida intestinala fie doar vaginal daca ai doar candida vaginala.

gravida 16+
bebe mami si tati te asteapta cu nerabdare hjarta

#5 2009-08-19 21:24:15

ioana2709
New member
Inregistrat: 2008-11-12

hello,

eu am incercat feminella, viviflor, gynophilus si nicio urma de vreun lactobacil; sunt disperata nu stiu ce sa mai incerc caci la mine nimic nu da rezultate; acum incerc doza dubla de gynophilus si dupa gynie l; doctorita mea spunea ca, daca cad in cealalta extrema cu prea multi lactobacili o sa am o scurgere abundenta si acida care o sa ma deranjeze la tine poate asta e; eu n-am nicio sansa sa am prea multi

Publicitate

loading...

#6 2009-08-19 22:36:06

gargarita
Moderator
Inregistrat: 2008-01-27

eu n-am observat nici o modificare a secretiei  hmm 

multumesc pentru raspuns

#7 2009-08-20 12:42:15

tweegirl
New member

Multumesc si eu pentru raspunsuri. Eu am urmat un tratament cu viviflor in iarna, dupa o infectie cu stafilococul auriu. Mi-au facut bine, dar mi-au marit considerabil volumul de secretie. Adevarul este ca intodeauna am avut o flora ok, pe toate buletinele de analiza mi-a iesit flora doderlein. Acum insa dupa infectia cu candida a tot persistat inflamatia si un medic mi-a zis ca acest lucru se datoreaza faptului ca exista o dereglare in urma infectiei si ca ar trebui sa urmez un tratament de refacere a florei. Doctorita mea imi daduse un tratament doar cu antinflamatoare, dar ele tratau doar efectul, nu si cauza si nu m-au ajutat prea tare. Apoi dupa ce m-am mai interesat despre problema mea, am incercat bioclinul, dar nu m-am simtit deloc bine cu el, iar acum mi-am cumparat gynophilus. Eram indecisa intre gyniel si gynophilus, dar farmacista mi-a zis ca au cam acelasi efect, si aceeasi substanta activa, asa ca am luat ce am gasit. Sper sa ma ajute si sa nu-mi mareasca iarasi volumul de secretie. Ioana, si in cazul in care ai prea multi lactobacili si scurgerea aceea abundenta si deranjanta ce poti face? Ti-a zis ceva doctorita? A mea din pacate nu pare asa competenta, nu mi-a explicat mai nimic.  big_smile

Acum

• Index
  •  » Vreau sa aflu
  •  » care sunt cele mai bune ovule cu lactobacili pentru refacerea florei?

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.