homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Gardnerela, cum scapam de ea ?

#1 2009-08-21 13:56:13

kally
Membru
Inregistrat: 2009-08-21

Gardnerela, cum scapam de ea ?

Buna ziua,

Ma confrunt de 2 ani cu mai multe infectii vaginale, candidoza, gardnerela, hpv. Mentionez ca am un partener stabil si chiar nu pot sa imi explic de unde le-am contactat. Ideea este ca nu pot sa scap de ele, am facut foarte multe tratamente amandoi si tot imi reapar, cand candidoza, cand gardnerela. Recent mi s-a prescris din nou fasigin 4 capsule doza unica cu pauza de 2 saptamani si ovule klion. Nu vreau sa mai fac nici un tratament pentru ca nu are nici un rezultat si nici nu vreau sa imi revina candidoza, este cea mai groaznica.  In prezent fac spalaturi cu ceai de pelin, galbenele si bicarbonat. Medicul meu mi-a spus ca am probleme cu imunitatea , de aceea am inceput sa tratez cauza probabil, iau vitamine, echinaceea etc.
Ce ma sfatuiti ? Am vreo sansa de a scapa de aceste infectii oribile ? Ma afecteaza mai mult psihic, nu ma mai simt bine in pielea mea si nici alaturi de iubitul meu.

#2 2009-08-21 16:36:30

andreea_andy2
Moderator
Participant la intalnirea nationala
De la: Gurile Deltei
Inregistrat: 2007-12-08

Re: Gardnerela, cum scapam de ea ?

Sanse sa scapi sunt. Daca pui imunitatea la punct, si apoi urmezi un tratament corect, scapi de ele.

Fericita mamica de Aida Maria!

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.