|
Nu esti logat.
Ajutati-ma cu un sfat!!!#1 2009-08-20 17:45:17
ajutati-ma cu un sfat!!!salut, sunt luiza si m-am inscris azi pe forum din cauza unor probleme la care nu am inca raspunsuri... poate ma puteti ajuta. va explic repede: am 26 ani si acum 1 an am inceput sa iau dyane la recomandarea ginecologului (aveam acnee). in luna mai am avut o scurgere din mamelonul stang si am presupus ca e vorba de un surplus de hormoni asa ca nu am mai luat deloc anticonceptionalele. zilele trecute am observat o pata maro mica la nivelul sanului stang, langa axila.... sunt motive de preocupare? Offline #2 2009-08-20 22:00:42
Re: ajutati-ma cu un sfat!!!
pata maro poate fi o pigmentare cutanata care se afla intimplator in zona cu pricina Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #3 2009-08-21 19:31:26
Re: ajutati-ma cu un sfat!!!eu stiam ca orice colorare a sanului (vazusem asta pe un pliant) ar trebui sa ne trimita imediat la doctor. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|