homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Ajutati-ma cu un sfat!!!

#1 2009-08-20 17:45:17

lizisor
Membru
Inregistrat: 2009-08-20

ajutati-ma cu un sfat!!!

salut, sunt luiza si m-am inscris azi pe forum din cauza unor probleme la care nu am inca raspunsuri... poate ma puteti ajuta. va explic repede: am 26 ani si acum 1 an am inceput sa iau dyane la recomandarea ginecologului (aveam acnee). in luna mai am avut o scurgere din mamelonul stang si am presupus ca e vorba de un surplus de hormoni asa ca nu am mai luat deloc anticonceptionalele. zilele trecute am observat o pata maro mica la nivelul sanului stang, langa axila.... sunt motive de preocupare?
va multumesc

#2 2009-08-20 22:00:42

Al Pacino
Administrator
Participant la intalnirea nationala
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-02-01

Re: ajutati-ma cu un sfat!!!

lizisor a scris:

salut, sunt luiza si m-am inscris azi pe forum din cauza unor probleme la care nu am inca raspunsuri... poate ma puteti ajuta. va explic repede: am 26 ani si acum 1 an am inceput sa iau dyane la recomandarea ginecologului (aveam acnee). in luna mai am avut o scurgere din mamelonul stang si am presupus ca e vorba de un surplus de hormoni asa ca nu am mai luat deloc anticonceptionalele. zilele trecute am observat o pata maro mica la nivelul sanului stang, langa axila.... sunt motive de preocupare?
va multumesc

pata maro poate fi o pigmentare cutanata care se afla intimplator in zona cu pricina
scurgerea din mamelonul sting insa trebuia investigata(desi cel mai probabil e vorba de un exces de prolactina datorat contraceptivelor)....eu as merge si as face o dozare de prolactina dar si o echografie mamara

Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop
informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot
inlocui examinarea directa de catre medic.

#3 2009-08-21 19:31:26

Lavinia_tia
Sr. member
Inregistrat: 2006-12-30

Re: ajutati-ma cu un sfat!!!

eu stiam ca orice colorare a sanului (vazusem asta pe un pliant) ar trebui sa ne trimita imediat la doctor.
eu as face o ecografie mamara.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.