|
Nu esti logat.
Presa/placa de par...#1 2009-08-21 13:36:08
Presa/placa de par...Voi cum curatati placa de par dupa folosire? Am tot cautat pe net dar nu am gasit nimik.Eu imi aplic pe par o crema protectoare (nu ca ar face prea mult lucru,de ars tot imi arde parul... ) si dupa imi intind parul,dar de fiecare data la o noua folosire cand astept sa ajunga la temperatura dorita de mine emana un miros de crema+par ars+metal incalzit,exact cum se simte atunci cand o folosesc.Exista vreo metoda de curatare si intretinere? ....Thought I never fall in love again...but ur out a perfect gentleman... Offline #2 2009-08-21 13:42:04
Re: Presa/placa de par...presupun ca dupa ce iti aplici crema parul ramane umed nu? vai iti dai seama ce tare il arde daca fol placa pe parul umed?s Offline #3 2009-08-21 13:44:06
Re: Presa/placa de par...mai era un topic pe tema asta... cred ca pe la diverse Offline #4 2009-08-21 20:16:12
Re: Presa/placa de par...ce intreb eu..si ce mi se raspunde... ....Thought I never fall in love again...but ur out a perfect gentleman... Offline #5 2009-08-22 09:27:56Publicitateloading...
© Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|