homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Intarziere menstruatie

#1 2009-08-22 18:34:25

_mirela
New member
Inregistrat: 2009-08-20

intarziere menstruatie

Buna!

Mi-a intarziat menstruatia 51 de zile... precizez ca nu era chiar regulata. Am avut dupa 23 de zile de la ultima data cand a venit contact sexual... de fiecare data protejat cu prezervativ care nu s-a rupt. Am facut saptamana trecuta (la cam 2 sapt de la intarziere 2 teste de sarcina in 2 zile diferite ambele iesind negative), iar sapt asta, marti am fost la medic care a zis ca nu e sarcina, ci chist ovarian si mi-a dat orgametril, apoi din prima zi a menstruatiei yasmin. Astazi l-am terminat de luat, dar ceea ce ma ingrijoreaza e ca am avut dureri de cap, si o usoara senzatie de ameteala si de greata... este posibil sa fie vb de o sarcina pe care sa nu o fi depistat nici medicul (mi-a facut echografie andovaginala) si nici testele?... se poate ca in ciuda tratamentului cu orgametril sa nu vina?

#2 2009-08-22 18:37:46

kat_utza
Sr. member
Inregistrat: 2008-08-13

Re: intarziere menstruatie

sunt cazuri in care intarzie...
testul se face la 3 saptamani de la contactul cu risc si la 7 zile dupa ce ti-a intarziat
in cazul tau, se pare ca este exclusa sarcina pentru ca ai spus ca nu a existat nici un contact sexual cu risc deoarece ai folosit prezervativul
eu zic sa mai astepti putin si in cazul in care nu apare, fa-i din nou o vizita doctorului, eventual altul

#3 2009-08-22 21:11:29

_mirela
New member

multumesc pentru raspuns... altceva nu imi ramane de facut desi doctorita la care am fost era destul de sigura ca nu e sarcina si a zis ca imi da med asta pt ca nu are de gand sa vina curand.

#4 2009-08-22 21:17:11

sushi
Hero member
Inregistrat: 2009-05-11

este foarte posibil ca dureririle de cap, ameteala si greata sa fie doar efecte adverse pt ca ai inceput yasmin

#5 2009-08-23 08:21:17

_mirela
New member

inca nu le-am inceput... trebuie sa astept prima zi de menstruatie... ma gandesc ca e posibil sa fie de la oboseala ca vad ca azi nu mai am nimic

Publicitate

loading...

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.