|
Nu esti logat.
E posibil sa fiu insarcinata ?#1 2009-08-23 13:05:41
e posibil sa fiu insarcinata ?Am si eu o intrebare urgenta neutral .. Imi este putin frica pt ca luna trecuta am facut sex neprotejat [a ejaculat in mine ] in timpul menstruatiei ;( [tin sa mentionez ca folosesc anticonceptionale -Marvelon 21-] .. Pe prospect scrie ca menstruatia trebuie sa apara in a 2 sau a 3 zi de pauza .. Am terminat blisterul .. dar nu observ nicio miscare cum ca ar trebui sa`mi vina .. De exemplu nu ma dor sanii nici mijlocul cum era de obicei . Asta e a 4 zi de pauza si mi`e cam frica ;( .. intrebarea mea este .. sunt insarcinata ? sad(( ..vva rog urgenttt sad( se poate sa ramai insarcinata daca am facut sex neprotejat in timpul menstruatiei? Offline #2 2009-08-23 13:17:03
Re: e posibil sa fiu insarcinata ?In mod normal nu are ce sa se intample pentru ca esti protejata si in pauza ... Asteapta sa vezi daca vine si daca totusi nu vine, fa un test in a 7a zi de pauza sa vezi cum stai. Just a puppet on a lonely string, oh who would ever wanna be king ? Offline #3 2009-08-23 13:19:15
Re: e posibil sa fiu insarcinata ?bine.. multumesc mult . Offline #4 2009-08-23 13:20:52
Re: e posibil sa fiu insarcinata ?buna!am si eu o problema ...am avut contact sexual neprotejat pe 16 iunie, mi-am facut 2 teste de sarcina,care au iesit negative,pe 28 iunie mi-a venit ciclul regulat,dar tot mi-e rau,imi vine sa vomit,ma simt ametita; acum 4 saptamani am inceput sa ma umflu in partea stanga jos,am facut analize la sange si urina si mi-a iesit infectie urinara puternica,mi-a intarziat ciclul 2 zile,si am avut normal,nu pete maro..dar mie tot mi-e rau..si am impresia ca ma latesc,ca ma ingras..sunt gravida?am fost la medicul de familie si am fost depistata cu infectie urinara(am luat tratament),umflatura a disparut..dar acum iar ma umflu..si ma doare si sanul stang asa in jurul sfarcului de mor ..ajutati-ma va rog frumos!!! Offline #5 2009-08-23 13:41:56
Re: e posibil sa fiu insarcinata ?Tind sa cred ca ai alte probleme ... nu prea are cum sa fie vorba de sarcina daca zici ca ti-a venit si ai facut si 2 teste care au iesit negative. Eventual ... pentru linistea ta ... repeta testul / fa o analiza Beta HCG ( cel mai bine - in felul asta stii sigur ), dar avand in vedere faptul ca ai avut menstra si testele au fost negative ... ar trebui sa fii ok ... Just a puppet on a lonely string, oh who would ever wanna be king ? Offline Publicitateloading...
#6 2009-08-23 15:12:11
Re: e posibil sa fiu insarcinata ?sarcina nu e, mai ales ca ti-a venit menstruatia iar testele sunt negative. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|