homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Candidoza vaginala

#1 2009-08-15 17:27:59

m.c.
New member
Inregistrat: 2009-08-15

candidoza vaginala

Va rog sa-mi recomandati ceva pentru candidoza.asta va rog pt. ca marti plec in Grecia cu bilet prin agentie.am facut tratament cu canesten ovule, dar am o inflamatie in interior si dureri la contact sexual.Ce imi recomandati?

#2 2009-08-15 18:36:58

ruxanda_00
Full member
De la: :d
Inregistrat: 2009-08-08

Re: candidoza vaginala

daca mai stai mult, trec si astea 2 zile si dupa aia pleci.
ia macmiror complex sau cervugid, ai 3 nopti la dispozitie.
si flucovim pe gura( e fluconazol cp. 150mg)
vezi produsul romanesc e mai ieftin

Ultima oara a fost editat de ruxanda_00 (2009-08-15 19:33:04)

#3 2009-08-15 19:29:26

m.c.
New member

Mii de mutumiri!!!!!!

#4 2009-08-17 15:16:00

Zizika
Full member
Inregistrat: 2008-10-16

Cam aceeasi problema am si eu grater maine plec la mare, iar azi am observat o secretie un pic mai altfel decat cea normala (aspect branzos, de culoare alba). In urma cu o luna am avut candida, m-am tratat, mi-a trecut, iar acum mi-e teama sa nu fi revenit aceeasi problema. sad Mai am de la tratamentul trecut lomexin crema si niste pliculete de tantum rosa.... SA le folosesc? Sau ce as putea sa fac k nu mi se pare normala acea secretie, iar maine plec sad

#5 2009-08-17 16:06:56

m.c.
New member

Buna, la mine a avut succes iaurtul intravaginal.Am fofosit un ob pentru asta pe care l-am tinut 2-3 ore,apoi m-am spalat.Am folosit cu succes Canesten ovule si spalaturi exterioare cu Tantum Rosa si Canesten unguent  extern si Boiotics de 3 ori pe zi in timpul meselor. Dupa 4 zile nu mai am nimic.

Publicitate

loading...

#6 2009-08-24 21:33:11

kathrynn
Hero member
Inregistrat: 2009-08-24

Buna fetelor,
e primul mesaj pe care il scriu pe forumul acesta. Nu stiu in ce masura s-a mai discutat ce am eu de gand sa intreb, imi cer scuze, dar nu am cum sa citesc toate topicurile iar problema e mai complexa, nu merge cu cuvinte cheie.
Saptamana trecuta am fost la un control ginecologic de rutina si mi-am facut testul pap pt prima oara si examen de secretie (eu nici n-am stiut prea bine ce si cum imi face). Mi-a zis doctoria sa o sun cand e gata sa-mi spuna ce sa iau. (Ca si cum era clar ca ceva-ceva tot imi gaseste). Cand am sunat-o, mi-a zis ca testul pap e f. ok dar ca am candida si sa iau 2x Flucovim de 150 mg si sa aplic crema Gynofort, dupa o spalatura interna. Si atat.
N-a zis nici sa mai revin la control dupa tratament si nici sa-i dau si prietenului meu Flucovim, macar asa preventiv. I-am dat eu din proprie initiativa (ca stiam ca tratamentele astea se fac la ambii parteneri).
Acuma, problemele sunt 2:
1. Oare mi-a trecut? Sau mai bine ma duc iar la un control?
2. Dupa prima capsula de Flucovim  mi-a aparut o secretie oarecum portocalie cum n-am mai avut de cand sunt. De luna asta am inceput sa iau anti-bebe, iau doar 2 folii ca sa nu-mi vina ciclul cat sunt in concediu la mare. Exista vreo interactiune intre pastile (Desorelle) si Flucovimul asta?
Eu n-am avut nici un simptom de candida inainte, de aia nici nu stiu cum imi dau seama daca mi-a trecut sau nu... Cand citesc aici ca sunt femei care se lupta cu ea de ani de zile, ma apuca groaza.
(Mai prezicez ca noi,in rest, facem sex cu prezervativ, am apucat sa o facem doar o data fara, de cand am inceput sa iau pastilele)
Va multumesc pt orice raspuns.

Shorty, we can switch positions
From the couch to the counters in my kitchen

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.