homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

A mai fost cineva in situatia mea?....chiar is disperata...

• Index
  •  » Vreau sa aflu
  •  » a mai fost cineva in situatia mea?....chiar is disperata...

#1 2009-08-24 20:40:35

myha_myha
Full member
Inregistrat: 2009-08-24

a mai fost cineva in situatia mea?....chiar is disperata...

Buna,am si eu o mare dilema, am 26 de ani si vreau un bebe, de vreo 4-5 luni nu mai folosesc nicio metoda contraceptiva (am luat acum vreo 2 ani o perioada de 7 luni anticonceptionale dupa care pana acum 5 luni am mers pe metoda calendarului si pe fereala lol   )  eu la capitolul menstruatie sunt omul problema, luna treut mi-a venit pe 16 iulie si m-a tiut 5-6 zile( normal), acum in august mi-a venit pe 4 si m-a tinut pana pe 16 ( tot concediul  skitarg   ) de pe 16 am in fiecare zi niste scurgeri maronii, vineri mi-0a curs si sange...am fost sambata la medic si mi-a zis ca am o simpla raceala sa stau linistita, mi-a dat si tratament, AREFAM,DESIRE,NO SPA si un ati-inflamator. acum e dilema ca nu mai stiu sigur pe care a zis sa-l iau din prima zi de ciclu si pe cae de acum , cred ca arefam-ul din prima zi de ciclu si sa-l iau 10 zile ( am inteles ca e un fel de duphaston), mi-a dat sa fac si prolactita la bioclinica . Va rog din suflet sa-mi ziceti dc ati fost careva in situatia asta ca nu pot sa cred ca mi se intampla numai mie. Oare nu pot eu sa raman ?....pwp si astept un raspuns

Ultima oara a fost editat de myha_myha (2009-08-24 21:12:21)

#2 2009-08-24 21:54:32

lady in black
Insomniac member
Inregistrat: 2007-11-28

Re: a mai fost cineva in situatia mea?....chiar is disperata...

eu stiu ca nu e mult 4-5 luni si ca dupa un an ar trebui sa-ti faci probleme. daca ai sa te uiti la forumul de mamici ai sa vezi cata lume e in aceeasi situatie
trateaza anexita si spor la bebe! puss

Acum

• Index
  •  » Vreau sa aflu
  •  » a mai fost cineva in situatia mea?....chiar is disperata...

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.