|
Nu esti logat.
Stiti cumva???#1 2009-08-24 17:32:37
Stiti cumva???Am auzit ca ar exista o lege/hotarare de guvern prin care oricare cetatean roman care este inscris la cursurile unei facultati private,are dreptul de a face o facultate de stat fiind scutit de platirea taxei.Acum nu stiu daca e pe bune sau doar un zvon...am inteles ca ar aparea in monitorul oficial...dar nu stiu unde l-as putea gasi. "I may not have gone where I intented to go, but I think I have ended up where I needed to be." Douglas Adams Offline #2 2009-08-24 18:28:14
Re: Stiti cumva???Dap...sunt la privat si am intrat si la universitate k am dat admitere din nou dar la taxa.Si am auzit de posibilitatea asta si am zis sa ma documentez.Adica,daca se poate,de ce nu as scuti niste bani? "I may not have gone where I intented to go, but I think I have ended up where I needed to be." Douglas Adams Offline #3 2009-08-24 18:29:39
Re: Stiti cumva???daca intri la facultate la stat ..nu o platesti...dar daca intri pe locurile cu taxa n ai ce face .. one day we're gonna get somehow... Offline #4 2009-08-24 18:40:23
Re: Stiti cumva???Mie mi se pare o aberaţie sincer. Din mom. ce mergi la o fac. privată, ?nseamnă că ?ţi permiţi, că altfel ai fi ?ncercat direct la stat pe locurile bugetate. De ce ţi s-ar oferi acum un loc gratis? Cred că ai ?nţeles greşit. Locurile bugetate sunt foarte limitate, iar taxele au fost majorate ?ncep?nd cu anul ăsta, deci facultatea ?ncepe să devină un lux mai nou. Goodnight moon Offline #5 2009-08-24 18:50:45
Re: Stiti cumva???daca esti la o fac privata atunci ai dreptul sa faci gratuit si o facultate de stat (doar daca ai intrat la fara taxa), daca ai picat pe locurile cu taxa nu ai ce face. Infrange-ti deci durerea Fii vesel de se poate Caci tot la zi ajunge Si cea mai lunga noapte! Offline Publicitateloading...
#6 2009-08-24 22:16:06
Re: Stiti cumva???daca in urma admiterii ai intrat la un loc de la buget, normal... ai voie Everything will be ok in the end. If it's not ok, it's not the end. Offline #7 2009-08-24 22:19:29
Re: Stiti cumva???Statul nu-ti da voie sa faci decat o singura facultate la buget, daca mai vrei sa te inscrii la una, indiferent de media cu care intrii o platesti. „Dă tot ce ai mai bun în tine, întrucât totul din viaţa ta îţi aparţine numai ţie.” Offline #8 2009-08-24 22:22:23
Re: Stiti cumva???am inteles ca o sa se baga ceva lege prin care se vor putea face 2 facultati la fara taxa` ... #9 2009-08-24 22:27:34
Re: Stiti cumva???ce tampenie Everything will be ok in the end. If it's not ok, it's not the end. Offline #10 2009-08-24 22:45:35
Re: Stiti cumva???eu nu am auzit nimic de asta....si sunt la taxa.stiam k statul iti plateste doar pt o facultate la buget,deci dak la prima ai intrat la taxa,a2a o poti face la buget (daca si intri pe locuri de buget)...un zvon auzisem si eu kum k toate facultatile vor micsora locurile la taxa si le vor mari pe cele d buget....dar nu stiu detalii si nc daca e sigur....kum ca facultatea isi ia mai multi bani de la stat pentru un elev bugetat,decat de la un elev cu taxa. i`m tryin` to do good, but the devil's fuckin` with me.. Offline #11 2009-08-24 23:28:47
Re: Stiti cumva???buna fetele...am si eu o rugaminte..da-ti-mi si mie un sfat...dupa ce am avt contact cu prietenul meu cand am mers la toaleta am observat ca mi-a curs sange...care poate fi cauza..ast rasp..ms Offline #12 2009-08-24 23:30:30
Re: Stiti cumva???iubitha, aici nu prea ai sanse sa primesti raspuns Everything will be ok in the end. If it's not ok, it's not the end. Offline #13 2009-08-25 10:42:50
Re: Stiti cumva???k..da iau anticonceptionale dar nu e unul din primele contacte... Offline #14 2009-08-25 10:45:27
Re: Stiti cumva???poate a fost mai dur contactul... Offline #15 2009-08-25 11:45:29
Re: Stiti cumva???
total de acord!!! Ultima oara a fost editat de OneOnly (2009-08-25 11:48:22) They can because they think they can. Offline #16 2009-08-25 14:52:16
Re: Stiti cumva???
nu e deloc aiurea.. daca am creier sa fac 3 fac in paralele si sa am medie de bursa la toate... de ce tre sa scot bani in buzunar? ca sa intre la buget unii care o freaca pe banii statului? ar fi super sa se poata asa.... Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12) Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/ Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|