homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Rezultate analize

#1 2009-04-13 19:55:17

mi_ka
Sr. member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2008-01-07

Rezultate analize

Buna tuturor.Tocmai mi-am ridicat azi rezultatele de la analize si aavand in vedere ca vine Pastele si ca voi putea ajunge la medic abia la sfarsitul saptamanii viitoare,poate ma poti ajuta si pe mine Doctoressa cu citirea lor.
Examen secretie-Flora microbiana patogena absenta,Fungigrama-culturi negative,Celule epiteliale poligonale -frecvente,leucocite -moderat frecvente ,flora microbiana -frecventa flora doderlein..........toate celelalte sunt absente asa ca nu am mai scris.
Diagnostic citologic cervico vaginal-Celule endocervicale prezente.Alte modificari nonneoplazice-modificari celulare reactive asociate cu inflamatia.
Dee urmarit evolutia citologic,Recomandari-examen bacteriologic.
Pap C2.Descriere citologica-celule epiteliale reactive ,granulocite ,hematii.
Multumesc anticipat dragelor.Sanatate multa tuturor.

Cand iti doresti ceva cu adevarat tot universul conspira la indeplinirea dorintei tale.

#2 2009-04-17 12:51:22

pc_cutsa
Sr. member
Inregistrat: 2009-03-30

Re: Rezultate analize

Pap-ul si mie tot 2 mi-a iesit si am auzit ca e ok.
In rest analizele sunt bune ..
Cu ce probleme te-ai dus?

Iubirile neconsumate nu se uita niciodata...

#3 2009-04-17 19:14:18

Al Pacino
Administrator
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2006-02-01

mi_ka a scris:

Buna tuturor.Tocmai mi-am ridicat azi rezultatele de la analize si aavand in vedere ca vine Pastele si ca voi putea ajunge la medic abia la sfarsitul saptamanii viitoare,poate ma poti ajuta si pe mine Doctoressa cu citirea lor.
Examen secretie-Flora microbiana patogena absenta,Fungigrama-culturi negative,Celule epiteliale poligonale -frecvente,leucocite -moderat frecvente ,flora microbiana -frecventa flora doderlein..........toate celelalte sunt absente asa ca nu am mai scris.
Diagnostic citologic cervico vaginal-Celule endocervicale prezente.Alte modificari nonneoplazice-modificari celulare reactive asociate cu inflamatia.
Dee urmarit evolutia citologic,Recomandari-examen bacteriologic.
Pap C2.Descriere citologica-celule epiteliale reactive ,granulocite ,hematii.
Multumesc anticipat dragelor.Sanatate multa tuturor.

o inflamatie...si o usoara singerare(de ce oare?)
nimic grav...

Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop
informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot
inlocui examinarea directa de catre medic.

#4 2009-04-21 14:29:52

alina27
New member
Inregistrat: 2008-11-18

salutare fetelor. tocmai mi-am luat analiza de cultura de col si mi-au iesit urmatoarele: prezente ureaplasma urealyticum( < 10.000 ufc/proba), escherichia coli, staphilococcus aureus + antibiograma. e grav? multumesc mult.

#5 2009-04-21 14:47:05

Detzy
Insomniac member
De la: ...mine pentru ....voi
Inregistrat: 2008-01-23

nu e vb ca e grav...dar e serios si trebuie facut tratament cu strictete ...sanatate

baby Dragos hjarta rugaciune

Publicitate

loading...

#6 2009-04-21 20:44:26

odamaria
New member
Inregistrat: 2009-04-20

alina27 a scris:

salutare fetelor. tocmai mi-am luat analiza de cultura de col si mi-au iesit urmatoarele: prezente ureaplasma urealyticum( < 10.000 ufc/proba), escherichia coli, staphilococcus aureus + antibiograma. e grav? multumesc mult.

ai o infectie cu un stafilococ, destul de rezistent la antibiotic din cate stiu eu, stafilococul auriu, trebuie vazut la ce antibiotic cedeaza, de aia ti a dat de facut antibiograma. Tine te de tratament! Sanatate!

#7 2009-04-23 18:09:55

mi_ka
Sr. member
Inregistrat: 2008-01-07

Multumesc pentru raspuns.Abia azi am intrat.Sangerarea cred ca este din cauza ca ,in aceeasi zi mi-am recoltat si pentru HPV,si asistenta mi-a zis ca am sangerat.Abia dupa a recoltat si pentru celelalte analize.Cel putin eu sper sa fie din cauza asta si nu din alte cauze.Apropos de asta,este normal sa sangerezi cand ti se recolteaza pentru HPV?Am sangerat vreo 5 zile dupa.Asistenta aia oricum mi s-a parut total neprofesionista.

Cand iti doresti ceva cu adevarat tot universul conspira la indeplinirea dorintei tale.

#8 2009-04-23 21:29:47

Al Pacino
Administrator
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2006-02-01

nu prea e ok atit...adica cel mai adesea nu exista nici un fel de singerare

Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop
informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot
inlocui examinarea directa de catre medic.

#9 2009-08-25 11:09:43

odetzik
Full member
Inregistrat: 2008-10-26

Sumar de urina :
GLU ABSENTA
PRO ABSENTA
BIL ABSENTA
URO NORMAL
PH 5.5
BLD ABSENTE
KET ABSENTI
NIT ABSENTI
LEU ABSENTE
Densitate 1.016
Sediment urinar: RARE EPITELII PLATE, ABSENTA FLORA BACTERIANA

Glucoza:<6 mmoli/L Proteine: < 0.3 g/L Bilirubina: absent Urobilinogen: (<+1) PH: 5-7 Hematii (BLD) < +1 Corpi cetonici: absent Nitriti: negativ (<+1) Leucocite: <75 /microL Densitate: 1016-1022

Nu prea ma pricep eu la citit la analize dar asta pare ok.  Ma ajuta cineva cu o alta parere? kapitulation

ps: am miercuri programare la medic sa imi vada rezultatele.

#10 2009-08-25 21:17:10

lady in black
Insomniac member
Inregistrat: 2007-11-28

si mie mi se pare ca totul e ok smile

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.