homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Haideti sa reciclam

#1 2007-09-12 20:11:32

pokemon
Diamond member
De la: Craiova
Inregistrat: 2006-10-06

Haideti sa reciclam

Citat de pe un alt forum,sincer,mie nu mi se pare reclama,mi se pare un adevar la care ar trebui sa participam cu totii!
Rog moderatorii,daca se considera a fi reclama sa stearga postul!

M-am intalnit cu un prieten si mi-a intins un pliant micut. O hartie impaturita in doua. Nu, nu era una din miile de reclame la calculatoare ori mezeluri si nu, nu mi se promitea ca o sa ma imbogatesc peste noapte. Era un apel insa la bun simt, bun simt civic daca vreti, sau doar bun simt fata de mine si lumea in care traiesc. Am aflat astfel despre un proiect initiat de doua fete, un proiect de reciclare a hartiei. Mai exact, colecteaza hartia ( folosita deja ; trebuie doar sa va cumparati la birou un recipient suficient de mare in care sa fie aruncata doar hartia ), o duc la centrele de reciclare iar cu banii obtinuti cumpara puieti ( de 3 ani ) pe care umreaza din toamna aceasta incepand ( toamna si primavara numai ) sa ii planteze cu ajutorul voluntarilor. Au fost deja cumparati 700 de puieti care asteapta sa fie plantati ; s-a vorbit inclusiv cu primaria despre soiul copacilor si locurile unde e permisa plantarea. M-am inscris si eu in acest proiect si sper sa dau o mana de ajutor atat transmitand informatii cat mai multor oameni despre acest proiect cat si plantand efectiv atunci cand va fi cazul. M-a insufletit ideea si credeti-ma ca scriu cu emotie mesajul asta fiindca imi doresc sa fie cat mai multa lume receptiva. Trebuie sa specific ca deocamdata, din lipsa de fonduri, raza de actiune este numai in Bucuresti. Asadar, la modul practic , fac acum si eu la randul meu apel, in deosebi celor care locuiesc in Bucuresti. Puteti ajuta si ca persoana juridica dar si ca persoana fizica , macar dand vestea mai departe, macar dand un telefon sa vedeti ce si cum. E un mod de a petrece timpul liber si de a nu sta cu mainile in san. Daca tot v-am ametit atata , va las si site-ul lor poate aveti ragaz sa il cititi din scoarta in scoarta , macar pentru ca va rog eu frumos 

www.copaculdehartie.ro

Veti gasi acolo inclusiv adresele unor centre de reciclare, poata va ajuta. Daca mai lucreaza cineva ca voluntar sau mai stitit si astfel de proiecte, shoot . Macar sa fim informati.

Indragostita de bebe Razvan si de tatic de bebe Razvan ♥ 2 ani+ ♥
No matter how you feel. Get up, dress up, show up, and NEVER give up

#2 2007-09-12 20:17:19

myya
Full member
De la: bacau
Inregistrat: 2007-07-25
Site

Re: Haideti sa reciclam

noi la firma deja strangem hartia presupun ca o si duc la remat  unde se recicleaza hartie..cred ca majoritate firmelor fac asa...dar decat sa ia bani mai bine sa se planteze copacei...eu oricum sunt din bc..nush daca va pot ajuta:|

#3 2007-09-12 20:24:42

dida
Insomniac member
Inregistrat: 2006-11-20

tare ideea .... sa speram ca se raspandeste si in alte parti nu numai in buc

it doesn`t matter if the guy is perfect or the girl is perfect as long as they are perfect for each other

#4 2007-09-12 22:34:38

albinuta_vesela
Insomniac member
Inregistrat: 2007-07-23

fff buna ideea !!!

#5 2007-09-12 22:41:41

pink_martini
Hero member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-08-08
Site

sunt tare curioasa pentru ce cantitate de material k sa zic asa , vin ei la tine . k sa strang eu hartie si carton si dup=-aia sa ma duc cu sacii dupa mine la mama naibii chiar nu am cum . daca stiu k vin ei la mine strang cu cea mai mare placere

"Ai nevoie de atat de putin pentru a fi fericit" - Armand

Ma plangeam ca nu am bani de sandale, pana cand am intalnit un om fara picioare

Publicitate

loading...

#6 2007-09-14 07:56:52

pokemon
Diamond member

Pink,da un telefon la numarul afisat pe site si poti afla toate detaliile wink

#7 2007-09-14 10:30:03

sarah_ath
Full member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2007-06-17

mi se pare foarte tare ideea....tu doar trebuie sa pui hartia si cartonul deoparte...ei vin si ridica
cand eram in facultate am reciclat cu o prietena toate cursurile si toate hartiile pe care le mai aveam acasa si le-am dus la un centru. tare bine m-am mai simtit atunci.

ceea ce nu ma distruge ma face mai puternica
nu incerca adancimea apei cu ambele picioare

#8 2007-09-14 10:57:45

disguise
Full member
Inregistrat: 2007-01-31

la noi la scoala se aduna hartie si profu de geografie la 5 kg aduse ne dadea un 10:D  acum pe la facultati nu e asa desi eu sincer cred ca ar merge fff bine mai ales la cate cursuri aruncam sau foi carti .....ar fi bine sa fie pus ceva acolo sau sa fie o incapere unde te duci,, duci hartie si gata e ff dragutza ideea dar asta trebuie vorbita cu consiliul ala al studentilor sau cum s-o numi.
ce ziceti merge????ar putea fi ceva daca in fiecare facultate din bucuresti sau din tara ar exista asa ceva:D

Life is like a box of chocolates, you never know what you're gonna get

#9 2007-09-14 13:19:05

deadrose
Banat
De la: craiova
Inregistrat: 2006-07-21

pokemon in craiova unde pot sa duc?

http://d3adros3.myminicity.com/
La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!"

#10 2007-09-14 17:58:57

pokemon
Diamond member

deadrose,din pacate in craiova nici eu nu stiu sad
dupa ce am terminat cu bacul,aveam un teanc de 10 kg de carti,caiete,coli,etc si le-am dat foc.
m-am gandit ca decat sa le arunc,sa poluez mai rau,mai bine le duc la tara sa le bage pe foc.

Ultima oara a fost editat de pokemon (2007-09-14 17:59:07)

#11 2008-05-29 10:43:26

pokemon
Diamond member

Scot la suprafata ssubiectul asta.
este nevoie de voluntari pentru plantari si ecologizare.

1. In perioada 8-15 iunie Copacul de Hartie are nevoie de 10 voluntari care sa participe la o tabara de plantare de jnepeni in parcul national Retezat. Conditie importanta: sa fie "oameni de munte" (care merg relativ des la munte pe trasee). Pentru inscriere si detalii voluntar- at -mediaorg.ro Termen limita de inscriere 3 iunie.

2. Mai mult verde, are la randul sau nevoie de ajutor pentru doua actiuni desfasurate in aceasta saptamana. Detalii pentru voluntari si informatii .

De asemenea, Copacl de Hartie cauta pentru extinderea proiectului in Timisoara, Constanta, Craiova si Cluj, cate un coordonator local si sofer (pentru fiecare oras). Plus sediu de inchiriat (garsoniera sau apartament cu 2 camere).
Pentru detalii:
office- at -mediaorg.ro

In alta ordine de idei, voi folositi basicutele acelea pentru sortarea gunoiului? Mie mi se par o investitie foarte buna!

#12 2008-05-29 10:54:15

deadrose
Banat

io m-am inscris big_smile

La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!"

#13 2008-05-29 10:56:12

pokemon
Diamond member

Voluntar in Retezet? Sau pentru Craiova? big_smile
Felicitari!

#14 2008-05-29 10:57:04

innana
Sr. member
De la: Cluj
Inregistrat: 2006-08-15
Site

sa va zic ce face familia mea cu hartia si cartonul. il strangem si il ducem la combinatul de celuloza si hartie din oras (dej) si primim hartie igienica smile

Cu zambetul pe buze...

#15 2008-05-29 11:00:02

deadrose
Banat

pokemon a scris:

Voluntar in Retezet? Sau pentru Craiova? big_smile
Felicitari!

nush lol  da pentru craiova mi-ar place tongue bine k momentean nu prea as fi disponibila pana termin cu bacu, dar dupa pot sa ma ocup

#16 2008-05-29 14:51:48

katami
Platinum member
De la: sapte coline - orasu, nu vinu
Inregistrat: 2008-01-09

vai, ce-as mere si eu in retezaaat... doar ca am examene in perioada aia, adica licenta sad uuuuuuufffffff

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

#17 2008-05-29 15:27:10

leeah
Full member
Inregistrat: 2008-05-02

m-am inscris:D

#18 2009-08-25 23:45:36

deealexx
Hero member
De la: Hu
Inregistrat: 2009-07-30
Site

si eu sunt pro reciclare hjarta m`am bagat intr`un proiect ce tine de Comisia Europeana..si eu si puiul meu. asteptam sa ne trimita puietii sa`i plantam hjarta cate unul de fiecare smile

uitati linkul poate prindeti si voi smile ca doar primii 5000 primesc copacel www.clickatree.eu

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.