|
Nu esti logat.
DUPA AVORT#1 2009-08-25 18:12:46
DUPA AVORTsimptomele psihice apărute după avort, ele sunt următoarele : Offline #2 2009-08-25 22:11:14
Re: DUPA AVORTauzi, spune-mi si mie care e problema ta... faci cumva parte dintr-o secta ciudata sau chiar nu ai ce face cu timpul tau ? orice fata stie ce inseamna efectele pilulei contraceptive si a avortului. Nu tre sa ne scoti tu ochii cu asta ca nu rezolvi nimic altceva decat sa aduni nervi. Ultima oara a fost editat de dt (2009-08-26 09:55:53) cuc. Offline #3 2009-08-25 22:56:56
Re: DUPA AVORTmie mi-a crescut apetitul sexual dupa....trece si asta pe lista , te rog I am who I am and I choose to be me! He is your friend, your partner, your defender, your dog / You are his life, his love, his leader He will be yours, faithful and true, to the last beat of his heart / You owe it to him to be worthy of such devotion! Offline #4 2009-08-25 23:02:13
Re: DUPA AVORToff-topic: lucia, avatarul tau este exceptional pe cand avatarul precedent al postului meu imi aduce aminte de.............. nici nu mai zic ce .. poate-mi iau ban. cuc. Offline #5 2009-08-26 00:49:00
Re: DUPA AVORTdt, las-o mai moale te rog, fara jigniri! editeaza-ti primul post
aici nu pot sa nu fiu de acord si am mai spus-o de multe ori... Offline Publicitateloading...
© Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|