homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

DUPA AVORT

#1 2009-08-25 18:12:46

mmaayyaa20
Full member
De la: Bucuresti/Braila
Inregistrat: 2009-08-22

DUPA AVORT

simptomele psihice apărute după avort, ele sunt următoarele :
-    depresii nervoase;
-     tulburări de somn;
-    tulburări ?n alimentaţie;
-    tulburări afective; sentimente de frustraţie; atacuri frecvente de pl?ns;
-     g?nduri/tentative de sinucidere izvor?te din tristeţe, lipsă speranţă, inutilitate;
-    destrămarea relaţiilor interpersonale, cu partenerul, cu copii, răceală emotională, pesimism;
-    atacuri de panică ;
-    tulburări de memorie;
-    dificultăţi de concentrare;pierderea interesului pentru activităţile desfăşurate;
-     sindromul ?aniversării?;
-    psihoze acute;
-    reacţii schizofrenice;
-     sentimentul de vinovăţie;
-     predispoziţie pentru boli de dependenţă; consum  de alcool sau/şi droguri;
-    dereglări sexuale,
-    insomnii şi vise terifiante, etc.( 36)
Aceste simptome sunt mult mai accentuate la adolescente care au un psihic mai labil, motiv pentru care sunt mult mai frecvente sinuciderile ?n r?ndul elevelor şi studentelor ; ele nu găsesc un sprijin, neav?nd familie, iar teama de părinţi , de prieteni, profesori duc ?n cele din urmă la curmarea vieţii

#2 2009-08-25 22:11:14

dt
Full member
De la: analele moldovei.
Inregistrat: 2007-10-26

Re: DUPA AVORT

auzi, spune-mi si mie care  e problema ta... faci cumva parte dintr-o secta ciudata sau chiar nu ai ce face cu timpul tau ? orice fata stie ce inseamna efectele pilulei contraceptive si a avortului. Nu tre sa ne scoti tu ochii cu asta ca nu rezolvi nimic altceva decat sa aduni nervi.

Ultima oara a fost editat de dt (2009-08-26 09:55:53)

cuc.

#3 2009-08-25 22:56:56

lucia05
Insomniac member
De la: tara lui Papura Voda
Inregistrat: 2008-09-13

mie mi-a crescut apetitul sexual dupa....trece si asta pe lista , te rog

I am who I am and I choose to be me!

He is your friend, your partner, your defender, your dog / You are his life, his love, his leader
He will be yours, faithful and true, to the last beat of his heart / You owe it to him to be worthy of such devotion!

#4 2009-08-25 23:02:13

dt
Full member
De la: analele moldovei.
Inregistrat: 2007-10-26

off-topic: lucia, avatarul  tau este exceptional 18    pe cand avatarul precedent al postului meu imi aduce aminte de.............. nici nu mai zic ce .. poate-mi iau ban.

revenim: avortul este consecintaa suprema a neatentiei. si inca o data: ANTICONCEPTIONALELE NU SUNT ABORTIVE !

cuc.

#5 2009-08-26 00:49:00

lady in black
Insomniac member
Inregistrat: 2007-11-28

dt, las-o mai moale te rog, fara jigniri! editeaza-ti primul post

dt a scris:

si inca o data: ANTICONCEPTIONALELE NU SUNT ABORTIVE !

aici nu pot sa nu fiu de acord si am mai spus-o de multe ori...

Publicitate

loading...

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.