|
Nu esti logat.
Anticonceptionale,laxative,menstruatie...help?!#1 2009-08-21 15:13:05
anticonceptionale,laxative,menstruatie...help?!In urma cu mai bine de 3 sapt am postat un msj in care va spuneam ca am avut un contact sexual neprotejat cu iubitul meu,acesta si`a dat drumul in mine,iar eu luam laxative Tranz Activ. Raspunsul dvs a fost atunci de a avea protectie suplimentara timp d 7 zile daca am mai mult de 4 scaune intre 2 pastile de Logest. Protectia suplimentara nu a mai fost necesara deoarece nu am mai avut contact sexual.In schimb mi`am luat pilulele de Logest in continuare si din cand in cand mai foloseam si pastile de Tranz Activ.Folia de Logest s`a terminat marti,iar astazi trebuia sa`mi vina si nu mi`a venit...se poate sa fiu insarcinata avand in vedere k foarte rar imi intarzia?!Adik luand peste 14 pilule de la ult contact sexual (avand in vedere k am luat laxative) ar exista posibilitatea asta? Offline #2 2009-08-21 16:44:40
Re: anticonceptionale,laxative,menstruatie...help?!Am lasat link doctoressei. Fericita mamica de Aida Maria! Offline #3 2009-08-26 09:55:32
Re: anticonceptionale,laxative,menstruatie...help?!ioana, sincer ma indoiesc de faptul ca ar putea fi vorba de o sarcina Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|